Абониране

Тампон или Превръзка

0
0

Момичета здравейте,искам да ви попитам какво използвате и предпочитате по време на месечния ви цикъл Тампон или Превръзка.В крайна сметка добре ли е да се ползват тампони или трябва да ги избягваме?Аз лично съм чувала различни мнения,но съм твърдо за тампоните.Превръзка слагам вечер понеже не ми е удобно с тампон.

  • You must to post comments
0
0

Здравей. Аз лично използвам само превръзки. Не съм пробвала с тампон, не ми харесва и не смятам някога да опитвам. Това е въпрос на личен избор – ако ти е по-удобно с тампони, носи тампони. Аз просто не мисля, че ще ми е комфортно с тях. Много жени използват тампони, така че не мисля, че има проблем. И аз съм чела доста неща, вече не се знае на какво може да се вярва, но мисля, че както превръзката, така и тампонът, са безопасен и добър избор.

  • You must to post comments
0
0

… Когато използвах тампон за първи път не можах да го поставя както трябва.Изхабих доста тампони докато се получи.Преместихме се във Италия и там една приятелка ми каза че има и такива с апликаторче,които се поставят много по лесно от обикновенните тампони.Взех си и се получи от първия път.Направо се родих със това малко женско удобство.А превръзка не мога да понасям,стои ми като памперс и ме спарва.Особено лятото .. ужас !!!

  • You must to post comments
0
0

Аз съм на 12 и все още нямам цикъл (от няколко месеца бялото ми течение се увеличи ) и искам да попитам как се чустваш когато си с тампон и болезнено ли е поставянето му

  • You must to post comments
0
0

Здравей inyourmind, ако тампонът е поставен правилно той не се усеща. Знаеш, че е там, но не трябва да изпитваш никакъв дискомфорт. Ако усещаш нещо, болка, дразнене, убиване най-вероятно не си го сложила достатъчно навътре, в общи линии друго няма какво да се сбърка. Ако ти е за пръв път потърси тампон с апликатор, по-лесно се слага с него. Апликаторът не е някакво чудо на инженерната мисъл, той е една тръбичка, с която контролираш дълбочината и поставянето

  • You must to post comments
0
0

Аз мисля че превръзките са мтого по добри от тъмпонът.Един път съм използвала тъмпон и според мен те са ожасни.Аз се доверявам само на превръзките.!!!

  • You must to post comments
Showing 5 results
Your Answer
Гост автор
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website
Тяло*
Правила на форума

Девойка.инфо предоставя възможност на всеки да изкаже своето мнение или да зададе въпрос, но при задължителното спазване на определени Правила. Спазването на Правилата гарантира качеството на дискусията и на цялата информация на сайта.

Какво е Репутация

Репутацията е приблизителна оценка на доверието на потребителите във вас. Най-добрият начин да повишите репутацията си е да се отнасяте с уважение към околните, да задавате интересни въпроси и да давате компетентни отговори. Ето как се определя репутацията на потребители за определени действия.

Общи условия

С посещаването на Devoyka,info, разглеждането, публикуването или използването по какъвто и да било начин на информационния ресурс на сайта Вие се съгласявате и безусловно приемате настоящите Общи условия.

Политика за поверителност

С настоящата Политика за поверителност се определя начинът, по който Devoyka.info събира, използва, поддържа и унищожава информацията събрана от потребителите (Потребителят) на Devoyka.info - Момичешки работи (Сайта).