Абониране

Сутиен или бюстие трябва да нося?

0
0

Здравейте. Аз съм на 13 години и гърдите ми са както на картинката в трета фаза. Имам само едно бюстие и то е със закопчалка отзад. Мисля, че е сутиен без подплънки. Всички момичета от моя клас носят сутиени, единствена аз не нося. Посъветвайте ме сутиен или бюстие трябва да нося. Майка ми е доста нервирана от работата и не желае да говори с мен по този въпрос. Мисля, че има сутиен който да ми става но не съм сигурна. Постоянно нося потници отдолу и гледам да са по-прилепнали за да не си личат гърдите ми. Момичетата от моя клас ми се подиграват но аз приемам това. На всички момичета от класа ми също ими е дошъл менструалният цикъл, а аз все още нямам. Надявам се да ми помогнете. Благодаря, чакам вашият отговор

  • You must to post comments
1
0

Здравей,

в началото за много момичета е по-удобно да носят бюстие или безшевен сутиен. В общи линии, това което ти имаш изглежда подходящо, но е хубаво да се сдобиеш с още няколко просто за да имаш резервни. Вземи различни видове и модели за да опиташ. Не разбирам защо се опитваш да прикриеш гърдите си с прилепнали потници? Колкото до подигравките – на какво се дължат? Че все още нямаш достатъчно голям бюст? Скоро и това ще мине, след година-две първоначалното любопитство към собственото тяло започва да поутихва и интересът (и подигравките) към развитието на другите спадат. А относно менструалния цикъл – на 13 е още съвсем нормално да не ти е дошло, не се притеснявай и се радвай на живота!

  • You must to post comments
Showing 1 result
Your Answer
Гост автор
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website
Тяло*
Правила на форума

Девойка.инфо предоставя възможност на всеки да изкаже своето мнение или да зададе въпрос, но при задължителното спазване на определени Правила. Спазването на Правилата гарантира качеството на дискусията и на цялата информация на сайта.

Какво е Репутация

Репутацията е приблизителна оценка на доверието на потребителите във вас. Най-добрият начин да повишите репутацията си е да се отнасяте с уважение към околните, да задавате интересни въпроси и да давате компетентни отговори. Ето как се определя репутацията на потребители за определени действия.

Общи условия

С посещаването на Devoyka,info, разглеждането, публикуването или използването по какъвто и да било начин на информационния ресурс на сайта Вие се съгласявате и безусловно приемате настоящите Общи условия.

Политика за поверителност

С настоящата Политика за поверителност се определя начинът, по който Devoyka.info събира, използва, поддържа и унищожава информацията събрана от потребителите (Потребителят) на Devoyka.info - Момичешки работи (Сайта).