Абониране

Surbej

0
0

kakvo oznachava ako imam surbej pri bqlo techenie ? Otrazyava li se na cikula ? Ako e infekciq kakvo shte stane ako ne se konsultiram s doktor ? ( ne sum sigurna dali e ot higienata ili ot okosmqvaneto ) ?


бг текст добавен от Девойка

Какво означава ако имам сърбеж при бяло течение? Отразява ли се на цикъла? Ако е инфекция какво ще стане ако не се консултирам с доктор? (не съм сигурна дали е от хигиената или от окосмяването)?

  • You must to post comments
1
0

Здравей,

сърбежът често съпътства бялото течение. Съставът на течението може да дразни кожата около вулвата. Не винаги сърбежът е признак на някаква инфекция.

Ако течението е съпроводено с остра, силна миризма, има необичаен цвят и/или е съпроводено с болка то консултирането с лекар е просто задължително.

Извън необичайните случаи най-простият начин за проверка е повишаване на интимната хигиена. Премахването или скъсяването на окосмяването в областта на вулвата може да намали степента на дразнене.

В нормалния случай (извън заболяванията) бялото течение и евентуалния сърбеж не влияят на редовността на цикъла.

  • You must to post comments
Showing 1 result
Your Answer
Гост автор
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website
Тяло*
Правила на форума

Девойка.инфо предоставя възможност на всеки да изкаже своето мнение или да зададе въпрос, но при задължителното спазване на определени Правила. Спазването на Правилата гарантира качеството на дискусията и на цялата информация на сайта.

Какво е Репутация

Репутацията е приблизителна оценка на доверието на потребителите във вас. Най-добрият начин да повишите репутацията си е да се отнасяте с уважение към околните, да задавате интересни въпроси и да давате компетентни отговори. Ето как се определя репутацията на потребители за определени действия.

Общи условия

С посещаването на Devoyka,info, разглеждането, публикуването или използването по какъвто и да било начин на информационния ресурс на сайта Вие се съгласявате и безусловно приемате настоящите Общи условия.

Политика за поверителност

С настоящата Политика за поверителност се определя начинът, по който Devoyka.info събира, използва, поддържа и унищожава информацията събрана от потребителите (Потребителят) на Devoyka.info - Момичешки работи (Сайта).