Абониране

Срамни устни при мастурбация

0
0

1)Imali losho kogato masturbirash ne s ruka ami se oturkvash v neshto meko?
2)Moje li malkite sramni ustni da promenqt formata si ili „da se raztegnat“ sledstvie na masturbaciqta?


1) има ли лошо, когато мастурбираш не с ръка ами се отъркваш в нещо меко?
2) Може ли малките срамни устни да променят формата си или "да се разтегнат" в следствие на мастурбацията?

  • You must to post comments
0
0

Здравей, чудих се доста как точно да отговоря на този въпрос. Не защото е свързан с мастурбацията – в края на краищата самозадоволяването е част от пубертета и от израстването.

Как да мастурбираш? – това е изцяло личен избор. Доколкото самозадоволяването не носи някакъв риск от нараняване или внасяне на бактерии във и около вагината то е безопасно. Надявам се това достатъчно ясно отговаря на първия въпрос.

Могат ли малките срамни устни да променят формата си заради самозадоволяването? – и да, и не. Малките срамни устни набъбват при възбуда и видимо променят формата и размерите си. Това обаче е само временно и след преминаване на възбудата те се връщат към нормалните си размери.

От друга страна всички сме виждали снимки на хора променили тялото си в една или друга степен в резултат на методично и постоянно прилагане на някакво въздействие. Обикновено обаче за да се промени тялото е необходимо трайното прилагане на въздействието. Понякога са необходими години за да се измени част от тялото по някакъв начин. Един пример: Част от стереотипа за женска елегантност бяха обувките на висок ток с тесен връх. Носенето на такива обувки с години води до изменение на формата на пръстите на краката. За да бъде налице обаче тази деформация, трябва да попаднете на жена, която от младежките си години упорито отказва да пъхне крака си в друг тип обувка.

При нормалното (е, добре дори и при честото) самозадоволяване малките срамни устни не могат да променят размера или формата си. Дори при често самозадоволяване, интензитета и продължителността на напрежението върху тъканите не са достатъчни за да изменят трайно малките срамни устни. Така, че верният отговор е не, няма начин самозадоволяването да повлияе на размера на лабията.

  • You must to post comments
Showing 1 result
Your Answer
Гост автор
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website
Тяло*
Правила на форума

Девойка.инфо предоставя възможност на всеки да изкаже своето мнение или да зададе въпрос, но при задължителното спазване на определени Правила. Спазването на Правилата гарантира качеството на дискусията и на цялата информация на сайта.

Какво е Репутация

Репутацията е приблизителна оценка на доверието на потребителите във вас. Най-добрият начин да повишите репутацията си е да се отнасяте с уважение към околните, да задавате интересни въпроси и да давате компетентни отговори. Ето как се определя репутацията на потребители за определени действия.

Общи условия

С посещаването на Devoyka,info, разглеждането, публикуването или използването по какъвто и да било начин на информационния ресурс на сайта Вие се съгласявате и безусловно приемате настоящите Общи условия.

Политика за поверителност

С настоящата Политика за поверителност се определя начинът, по който Devoyka.info събира, използва, поддържа и унищожава информацията събрана от потребителите (Потребителят) на Devoyka.info - Момичешки работи (Сайта).