Абониране

Секс без да имаш цикъл

0
0

Какви са последствията ,ако правиш секс преди да ти е идвал някога цикъла.Какво ще стане ,ако никога не ти е идвал и започнеш половият си живот ?

  • You must to post comments
0
0

Здравей Гергана,

МОЖЕШ ДА ЗАБРЕМЕНЕШ ДОРИ ДА НЯМАШ МЕНСТРУАЦИЯ

Категорично и абсолютно възможно – можеш да забременееш дори никога да не си имала менструация. Рискът е съвсем реален и дори ако поровиш из интернет ще попаднеш на не един и два случая на момичета забременели без никога да са имали мензис. Защо се получава така – ето една статия, която подробно описва защо можеш да забременееш без менструация

Отделно от това винаги съществува риск от пренос на венерически болести и инфекции. „Ама то момчето е чисто“ – това са глупости на търкалета. Винаги, АБСОЛЮТНО винаги ползваш презерватив. Презервативът можеш да го забравиш като средство за контрацепция само след като имаш дългогодишен партньор, с който сте изградили стабилна връзка и абсолютно разчитате един на друг в сексуалния си живот.

Не мога да ти бъда съдник, но настина ли смяташ, че си готова за сексуален живот? При условие, че все още нямаш менструация, вероятно възрастта ти е как да се изразя по-меко, твърде неподходяща от физическа и емоционална гледна точка. Моля, те преди да се решиш на такава стъпка предварително добре да обмислиш доколко си готова да го направиш.

Преди време писах статия точно по темата – Дали съм готова за секс? Надявам се да ти бъде полезна.

  • You must to post comments
Showing 1 result
Your Answer
Гост автор
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website
Тяло*
Правила на форума

Девойка.инфо предоставя възможност на всеки да изкаже своето мнение или да зададе въпрос, но при задължителното спазване на определени Правила. Спазването на Правилата гарантира качеството на дискусията и на цялата информация на сайта.

Какво е Репутация

Репутацията е приблизителна оценка на доверието на потребителите във вас. Най-добрият начин да повишите репутацията си е да се отнасяте с уважение към околните, да задавате интересни въпроси и да давате компетентни отговори. Ето как се определя репутацията на потребители за определени действия.

Общи условия

С посещаването на Devoyka,info, разглеждането, публикуването или използването по какъвто и да било начин на информационния ресурс на сайта Вие се съгласявате и безусловно приемате настоящите Общи условия.

Политика за поверителност

С настоящата Политика за поверителност се определя начинът, по който Devoyka.info събира, използва, поддържа и унищожава информацията събрана от потребителите (Потребителят) на Devoyka.info - Момичешки работи (Сайта).