Абониране

razlika v gardite

0
0

Zdraveite na 14 godini sam skoro 15 pri gardite mi ima razlika dqsnata e po-golqma ot lqvata no razlikata ne e nikak malka daje golqma trqbva li da se pritesnqvam ??:/

Здравейте, на 14 години съм, скоро 15. При гърдите ми има разлика, дясната е по-голяма от лявата, но разликата не е никак малка, даже голяма. Трябва ли да се притеснявам??:/

  • You must to post comments
0
0

И мойте са така. На 15 съм и съм малко пълна и не се забелязва много защото гърдите ми не са съвсем оформени, но като се саблека пред огледалото разликата си е съвсем видима. Мога ли да правя упражнения само за едната гърда?

  • You must to post comments
0
0

Всички гърди са различни. Тези „перфектните“ по телевизията са по-скоро рядкост отколкото нормалност и много често не са естествени. При всички жени има някаква разлика в гърдите. При някои е по-видима, при някои не чак толкова. Естествено е така както двете половини на лицето не са съвсем еднакви.

  • You must to post comments
0
0

Това по никакъв начин не отговаря на въпроса ми! Мога ли да направя нещо да си оправя гърдите и как?

  • You must to post comments
Showing 3 results
Your Answer
Гост автор
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website
Тяло*
Правила на форума

Девойка.инфо предоставя възможност на всеки да изкаже своето мнение или да зададе въпрос, но при задължителното спазване на определени Правила. Спазването на Правилата гарантира качеството на дискусията и на цялата информация на сайта.

Какво е Репутация

Репутацията е приблизителна оценка на доверието на потребителите във вас. Най-добрият начин да повишите репутацията си е да се отнасяте с уважение към околните, да задавате интересни въпроси и да давате компетентни отговори. Ето как се определя репутацията на потребители за определени действия.

Общи условия

С посещаването на Devoyka,info, разглеждането, публикуването или използването по какъвто и да било начин на информационния ресурс на сайта Вие се съгласявате и безусловно приемате настоящите Общи условия.

Политика за поверителност

С настоящата Политика за поверителност се определя начинът, по който Devoyka.info събира, използва, поддържа и унищожава информацията събрана от потребителите (Потребителят) на Devoyka.info - Момичешки работи (Сайта).