Абониране

първи сутиен

0
0

Аз съм в 6ти клас и съм почти на 13 години. Искам да попитам нещо относно размерите. При мен се получи разлика между 83 и 86, а именно 3 сантиметра. В този случай какъв размер ще е 86А или 86В?

  • You must to post comments
0
0

Здравей Карли, предполагам 83 е обиколката под гърдите, а 86 е обиколката на гърдите? Разликата е малко повече от 2,5 см. В зависимост от кройката е възможно 86А да ти стане. Увери се, че не ти е твърде стегнат (Трябва да можеш да пъхнеш два пръста в презрамката под гърдите). С 86В може да ти е малко свободно, но вероятно ще го запълниш скоро, така че ако избираш между двете вземи 86В.

  • You must to post comments
Showing 1 result
Your Answer
Гост автор
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website
Тяло*
Правила на форума

Девойка.инфо предоставя възможност на всеки да изкаже своето мнение или да зададе въпрос, но при задължителното спазване на определени Правила. Спазването на Правилата гарантира качеството на дискусията и на цялата информация на сайта.

Какво е Репутация

Репутацията е приблизителна оценка на доверието на потребителите във вас. Най-добрият начин да повишите репутацията си е да се отнасяте с уважение към околните, да задавате интересни въпроси и да давате компетентни отговори. Ето как се определя репутацията на потребители за определени действия.

Общи условия

С посещаването на Devoyka,info, разглеждането, публикуването или използването по какъвто и да било начин на информационния ресурс на сайта Вие се съгласявате и безусловно приемате настоящите Общи условия.

Политика за поверителност

С настоящата Политика за поверителност се определя начинът, по който Devoyka.info събира, използва, поддържа и унищожава информацията събрана от потребителите (Потребителят) на Devoyka.info - Момичешки работи (Сайта).