Абониране

Признаци или какво?

0
0

Здравейте! Вече около година и нещо имам от това „бяло“ течение. Потърсих в много сайтове какво може да означава и стигнах до извода, че то „известява“, че цикъла ти ще дойде. Но нали ви казвам- вече почти 2год. го имам и не ми е дошло още. Иначе гърдите ми започнаха да порастват, изведнъж порастнах на ръст и общо взето имам всички признаци, че ще ми идва, но не е така… Трябва ли да се притеснявам? Благодаря предварително!

  • You must to post comments
0
0

Здравей Ема, обикновено това течение продължава от шест месеца до година. Това обаче е просто статистика, има момичета при които продължава две или дори три години. Действително не е повод за притеснение, но е хубаво да информираш майка си за това или личния ви лекар. Не мисли, че скривам нещо тревожно от теб – просто всяко нещо, което излиза извън обичайните рамки трябва да бъде наблюдавано.

  • You must to post comments
Showing 1 result
Your Answer
Гост автор
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website
Тяло*
Правила на форума

Девойка.инфо предоставя възможност на всеки да изкаже своето мнение или да зададе въпрос, но при задължителното спазване на определени Правила. Спазването на Правилата гарантира качеството на дискусията и на цялата информация на сайта.

Какво е Репутация

Репутацията е приблизителна оценка на доверието на потребителите във вас. Най-добрият начин да повишите репутацията си е да се отнасяте с уважение към околните, да задавате интересни въпроси и да давате компетентни отговори. Ето как се определя репутацията на потребители за определени действия.

Общи условия

С посещаването на Devoyka,info, разглеждането, публикуването или използването по какъвто и да било начин на информационния ресурс на сайта Вие се съгласявате и безусловно приемате настоящите Общи условия.

Политика за поверителност

С настоящата Политика за поверителност се определя начинът, по който Devoyka.info събира, използва, поддържа и унищожава информацията събрана от потребителите (Потребителят) на Devoyka.info - Момичешки работи (Сайта).