Абониране

Приятелят ми е е травестит

1
0

На 18 съм и имам връзка с едно момче, което се различава от останалите момчета. С него имаме връзка отскоро. Той е на 20 и живее на квартира. Първият път, като ме заведи в квартирата си помислих, че е водил и други момичета там, защото имаше женски дрехи сложени на леглото. Това беше и първият път, когато правихме секс. Той ми обясни, че облича дамските дрехи, защото много му харесват и аз си помислих, че ме лъжи отначало.Помислих си, че има и други приятелки дори го и попитах, но той тогава замълча и почна да се съблича. Махна пуловера и дънките и видях неговото секси черно боди и неговите секси мускули. Тогава почна да ме целува и да ми помага да се съблека. Махна и бодито и видях червените му бикини. Секса беше върха. Хареса ми много. Не се съобразих, като разказвах на майка ми за приятелят ми и и споделих, че носи дамски дрехи. С нея винаги сме си споделяли всичко. Досега съм нямала тайни от нея. Баща ми пък разбрал от майка ми за момчето и иска да скъсам с него. Баща ми е много консервативен и невъзприема различните от него.Какво мога да направя в тази ситуация? Зная, че съм си сама виновна. Не съм казала на приятелят ми, че баща ми иска да скъсаме.

  • You must to post comments
2
1

Здравей Глория, ситуацията изглежда малко объркваща и ти си едновременно на няколко фронта – с майка си, баща си и с приятеля си. Аз предлагам да разгледаме всяка позиция една по една

Баща ти: първо той реагира като 99,99% от родителите. Родителите се опитват да защитят децата си. Факт е, че разказът може да се приеме като необичаен, факт е че повечето момчета не носят женски дрехи следователно за един родител нещата не изглеждат съвсем нормални. Дори той да е реагирал по-остро причината е, че се страхува за теб. Трудно ще можеш да промениш позицията му. За един баща дъщерята е малко момиченце дълги години след като се омъжи и има собствени деца. За един баща е изключително трудно да приеме нов мъж в живота на дъщеря си особено ако този мъж се различава от общоприетата представа за такъв. Не го съди, чети надолу

Майка ти – майка ти те подкрепя, което е нормално, но бъди сигурна че и тя изпитва сходни чувства като баща ти. Да, тя може да е готова да одобри тази връзка, но само ако е сигурна, че ти искаш точно това. Не я поставяй между чука и наковалнята – не подлагай обичта и на изпитания и при никакви обстоятелства не я поставяй в положение да избира между теб и баща ти.

Приятелят ти – не знам, аз такова момче не съм срещала, но това че облича женски дрехи не му пречи да бъде мил и пълноценен човек. Сексуалната ориентация или аномалии не определят характера на човека. За мен най-главното е какво смяташ, че изпитва той към теб? Защо е с теб? Обича те или ти си просто едно ниво повече над обличането на женски дрехи?

И накрая, но най важното – ти самата – харесваш ли това момче? Да, разбрах за секса, но харесваш ли това момче като личност? Какво искаш от връзката ви? Готова ли си да поставиш отношенията с родителите си на карта заради тази връзка? Тази връзка само забавление ли е или очакваш нещо по-сериозно? Трябва да си наясно със себе си и собствените си чувства за да можеш да вземеш решение. Ако тази връзка е просто забавление, добре забавляваш се но струва ли си?

Ако тази връзка е нещо по-сериозно или ти искаш да бъде по-сериозно то тогава трябва да проведеш два наистина важни и тежки разговора:

  1. първо с приятеля си – трябва да си наясно с неговите чувства и намерения спрямо теб. Не можеш да си позволиш да заложиш сърцето си и взаимоотношенията с родителите си ако насреща нямаш сериозни намерения. Обмислете не само взаимоотношенията си сега, обмислете ги в перспектива 2-5-10 години. Обсъдете дългогодишен съвместен живот, деца, отношения с родителите (твоите и неговите). Ако вярвате във връзката си можете да преминете към втория разговор
  2. с баща ти – ако вярваш, че тази връзка е важна за теб трябва да можеш да го обсъдиш с баща си. И най-добре не намесвай в този разговор майка си или приятеля си. Смелостта да говориш за тази връзка очи в очи с баща си без други хора е нещо, което всеки родител ще оцени. То придава много по-голяма тежест на думите и на желанието ти да получиш неговото одобрение

Имаш върху какво да мислиш. Вярно е, че още си твърде млада за обвързване с един човек, но и вече си достатъчно голяма за да знаеш, че животът може да ти поднесе всякакви изненади и единственият човек, който може да вземе решение в такива ситуации си само и единствено ти.

  • gloria_gl
    От авторката Глория Благодаря за бързият отговор. Приятелят ми винаги е много мил с мен. Мисля, че ме обича.Казвал ми е, че го правя щастлив и, че сме създадени един за друг. Много ми харесва приятелят ми. Той никага няма да каже една лоша дума за някого. Ако може би помогнал на някого. Настроен е позитивно към живота. Прекарвам си приятно с него. Искам да изградя сериозна връзка с него. Мисля, че трябва да се боря и ще постигна целта си. Мисля, че родителите ми нетрябва да решават вместо мен. Може да ме съветват, но не и да решават, защото аз не съм, като тях. Аз съм различна. Немога да очаквам да мислят, като мен. Но е редно да уважават решенията ми. Мисля, че трябва да запозная наште с приятелят ми. Да видят що за човек е и мисля, че след, като това стане ще подкрепят връзката ни. Те сега него познават но, като се запознаят ще видят, че е по-добър от други момчета които са постоянно негативни. Достатъчно голяма съм и ако не променя мнението им за него да напусна и да отида при него да живея. Но ако ме обичат ще уважат моето решение.
  • You must to post comments
Showing 1 result
Your Answer
Гост автор
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website
Тяло*
Правила на форума

Девойка.инфо предоставя възможност на всеки да изкаже своето мнение или да зададе въпрос, но при задължителното спазване на определени Правила. Спазването на Правилата гарантира качеството на дискусията и на цялата информация на сайта.

Какво е Репутация

Репутацията е приблизителна оценка на доверието на потребителите във вас. Най-добрият начин да повишите репутацията си е да се отнасяте с уважение към околните, да задавате интересни въпроси и да давате компетентни отговори. Ето как се определя репутацията на потребители за определени действия.

Общи условия

С посещаването на Devoyka,info, разглеждането, публикуването или използването по какъвто и да било начин на информационния ресурс на сайта Вие се съгласявате и безусловно приемате настоящите Общи условия.

Политика за поверителност

С настоящата Политика за поверителност се определя начинът, по който Devoyka.info събира, използва, поддържа и унищожава информацията събрана от потребителите (Потребителят) на Devoyka.info - Момичешки работи (Сайта).