Абониране

Притеснявам се за размера на гърдите ми

0
0

Аз съм 6-ти клас и нямам почти никакви гърди. Имам приятели, момчета в същото училище и ще ни водят на море през лятото. Мисля, че ще започнат подигравки от страна на доста развитите момичета от моя клас, защото все пак трябва да нося горнище на бански. Моля ви, помогнете ми с някаква диета или нещо подобно!
Благодаря предварително!

  • You must to post comments
1
1

Здравей Мила, за три месеца трудно можеш да направиш чудеса, но все пак имаш някакви полезни ходове. Тъй като не даваш много информация относно тегло и височина, ми е трудно да се ориентирам дали проблемът може да се корени в липсата на достатъчно мастна тъкан в тялото. Тук е серията статии за уголемяване на гърдите в пубертета Според мен трябва да наблегнеш на здравословното хранене и на упражненията.

Едно е сигурно – независимо от размера на бюста, ако се държиш естествено и си не прикриваш своя естествен чар пак можеш да бъдеш в центъра на вниманието. Важното е да имаш самочувствие. Самочувствието не е само едни гърди (колкото и големи да са), самочувствието е цялостното ти излъчване, поведение, отношение към другите и обаяние, така че се постарай да си прекараш едно наистина хубаво лято и не обръщай толкова внимание на тези, които просто нямат какво друго да кажат освен да се заяждат с другите.

  • You must to post comments
1
1

Не трябва да обръщаш внимание на такива падигравки. Аз също съм в 6ти клас и също ще ни водят на лагер. В моя клас има както много развити момичета, така и почти не развити, а има и такива, които са посредата и аз съм от тях. Не вярвам някое момиче да тръгне да ти се подиграва, по-вероятно е да се подиграват момчетата и то на по-развитите момичета. В моя клас е така.
И ако си мислиш, че онези момичета със сутиени са развити до една, вероятно грешиш. Повечето от тях носят суниен, за да не останат по-назад. Затова не се притеснявай и гледай напред.

  • You must to post comments
Showing 2 results
Your Answer
Гост автор
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website
Тяло*
Правила на форума

Девойка.инфо предоставя възможност на всеки да изкаже своето мнение или да зададе въпрос, но при задължителното спазване на определени Правила. Спазването на Правилата гарантира качеството на дискусията и на цялата информация на сайта.

Какво е Репутация

Репутацията е приблизителна оценка на доверието на потребителите във вас. Най-добрият начин да повишите репутацията си е да се отнасяте с уважение към околните, да задавате интересни въпроси и да давате компетентни отговори. Ето как се определя репутацията на потребители за определени действия.

Общи условия

С посещаването на Devoyka,info, разглеждането, публикуването или използването по какъвто и да било начин на информационния ресурс на сайта Вие се съгласявате и безусловно приемате настоящите Общи условия.

Политика за поверителност

С настоящата Политика за поверителност се определя начинът, по който Devoyka.info събира, използва, поддържа и унищожава информацията събрана от потребителите (Потребителят) на Devoyka.info - Момичешки работи (Сайта).