Абониране

Притеснявам се, че съм бременна

0
0

Цикълът ми закъснява

  • You must to post comments
0
0

Здравей Пепита,

Първо не всяко закъснение на цикъла непременно означава бременност. Има куп причини, които могат да накарат цикъла да закъснее.

Второ – За да забременеш трябва да си имала сексуален контакт без предпазни средства. Ако е така то просто купи тест за бременност от аптеката. Струват по няколко лева. Даже можеш да ги поръчаш онлайн. Минути след теста ще знаеш отговора на въпроса си.

Най-сигурното средство против забременяване е да използваш презерватив. Винаги. Отделно от това презервативът е и най-доброто средство срещу предаването на инфекции и венерически болести.

  • You must to post comments
Showing 1 result
Your Answer
Гост автор
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website
Тяло*
Правила на форума

Девойка.инфо предоставя възможност на всеки да изкаже своето мнение или да зададе въпрос, но при задължителното спазване на определени Правила. Спазването на Правилата гарантира качеството на дискусията и на цялата информация на сайта.

Какво е Репутация

Репутацията е приблизителна оценка на доверието на потребителите във вас. Най-добрият начин да повишите репутацията си е да се отнасяте с уважение към околните, да задавате интересни въпроси и да давате компетентни отговори. Ето как се определя репутацията на потребители за определени действия.

Общи условия

С посещаването на Devoyka,info, разглеждането, публикуването или използването по какъвто и да било начин на информационния ресурс на сайта Вие се съгласявате и безусловно приемате настоящите Общи условия.

Политика за поверителност

С настоящата Политика за поверителност се определя начинът, по който Devoyka.info събира, използва, поддържа и унищожава информацията събрана от потребителите (Потребителят) на Devoyka.info - Момичешки работи (Сайта).