Абониране

Помощ: гърдите ми са различни!!!!

1
1

Значи всичко си беше както е описано в статията за гърдите – на 11 започна да ми расте отляво после спря няколко месеца и аз чаках отдясно. Така си остана само лека подутина вляво и отдясно нищо. Като навърших 15 лявата гърда започна да ми расте съвсем нормално и хубаво а дясната почти още я няма. Изглеждам ужасно и се чудя с какво да си натъпча сутиена. Моля ви помогнете!!!

  • You must to post comments
0
0

Здравей Лисичке, само да вметна – тъй като си публикувала въпроса като анонимен автор единствения начин да получиш отговор е тук. Ако искаш да се възползваш от всики преференции за регистрирани потребители можеш да се регистрираш от тук http://devoyka.info/register/

На въпроса: различните гърди са изключително притесняващ проблем за подрастващите момичета. Напълно разбирам твоето безпокойство и притеснения.

Първо добрата новина – различния растеж на гърдите е нещо напълно нормално. Това не е признак на заболяване или някаква малформация.

Къде е неприятната новина – в интерес на истината при всички жени гърдите са различни, просто при някои разликата е почти незабележима.

На какво да се надяваш: Гърдите ти все още са в процес на развитие и е възможно в следващите няколко години дясната да „догони“ лявата и козметичния проблем да се реши по естествен път. Това е и най-вероятното развитие на нещата в бъдеще – с излизането от пубертета гърдите ще се оформят в окончателния си вид. При теб това вероятно ще се случи след около две години.

Какво можеш да направиш – ако трябва да бъда честна на този етап не можеш да решиш проблема с магическа пръчица. Най-важното е да се опиташ да приемеш тази мисъл за момента. Аз бих ти препоръчала да наблегнеш на хармоничното развитие на тялото си като цяло – ако все още не спортуваш е крайно време да започнеш, поне някаква серия упражнения или дори нещо нетрадиционно като йога за момичета е отлично начало. Тонизирането на тялото с упражнения спомага за по-добрата стойка и правилното развитие на гърдите. Освен това можеш да си сигурна, че цялостното ти излъчване е дори по-важно. Като казах важно – наистина важно е да не се опитваш да прикриеш проблема с изгърбване. Много момичета, които имат усещането за някакъв проблем в гърдите започват да ходят прегърбени, със свити рамене. Това в началото изглежда само неловко, но с годините може да доведе до проблеми с гърба, дишането и включително увисване на гърдите. Винаги можеш да носиш блузки без дълбоко деколте, сутиен с подплънка и пак да се чувстваш красива.

Накратко – приеми мисълта на този етап и търпеливо изчакай окончателното развитие на гърдите до края на пубертета. Междувременно се постарай да обърнеш повече внимание на удоволствието да бъдеш щастлива.

ПП и ще се радвам ако се регистрираш и споделиш как се развиват нещата при теб

  • You must to post comments
Showing 1 result
Your Answer
Гост автор
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website
Тяло*
Правила на форума

Девойка.инфо предоставя възможност на всеки да изкаже своето мнение или да зададе въпрос, но при задължителното спазване на определени Правила. Спазването на Правилата гарантира качеството на дискусията и на цялата информация на сайта.

Какво е Репутация

Репутацията е приблизителна оценка на доверието на потребителите във вас. Най-добрият начин да повишите репутацията си е да се отнасяте с уважение към околните, да задавате интересни въпроси и да давате компетентни отговори. Ето как се определя репутацията на потребители за определени действия.

Общи условия

С посещаването на Devoyka,info, разглеждането, публикуването или използването по какъвто и да било начин на информационния ресурс на сайта Вие се съгласявате и безусловно приемате настоящите Общи условия.

Политика за поверителност

С настоящата Политика за поверителност се определя начинът, по който Devoyka.info събира, използва, поддържа и унищожава информацията събрана от потребителите (Потребителят) на Devoyka.info - Момичешки работи (Сайта).