Абониране

Нося памперси

0
0

Страхувам се до използвам тоалетните в заведенията. Винаги съм имала такъв проблем, че, като вляза вътре в тоалетната нещо се случва с мен и няма, как да си свърша работата. Замислих се и реших да нося памперс. Мисля, че това е най-добрият вариант. Наште ме сметнаха за смахната и искат да ме пратят на психолог. Досега не съм ходила на психолог. Може ли да му имам вяра и да споделя всичко, което искам?

  • You must to post comments
0
0

Здравей Наталия, имаш действително необичаен проблем. Да отидеш на психолог не означава, че си смахната. Психологът е съвсем нормален лекар. У нас има някакво странно изкривено схващане, че само смахнатите ходят на психолог. Реално това е лекар като всеки друг лекар, така както редовно ходиш на зъболекар, така както ходиш при личния лекар при настинка, така както ходиш (или ще ходиш) на гинеколог така и е съвсем нормално да ходиш при психолог.

Можеш ли да имаш вяра на психолога си? Колкото и на всеки друг лекар, както вярваш на гинеколога и той не разказва това, което е научил в кабинета, така и психологът не разказва това, което научава по време на консултациите. Реално в това се изразява лекарската тайна – споделеното с психолога е само между теб и него.

Идеята с памперса ще ти доведе повече неудобства отколкото ползи – само се замисли за миризмата (оо да, ще я има!), за това какво ще облечеш, за риска от инфекции и какво ли още не.

Опитай с посещение при психолог. В края на краищата няма нужда никой друг да знае нито за проблема ти, нито за факта че посещаваш психолог. Това е просто още един лекар, нищо повече.

  • You must to post comments
1
0

мене ме пратиха на психолог когато имах проблем с заекването. нищо просто си говорите и даже хапчета не ми изписа и така няколко пъти

  • You must to post comments
Showing 2 results
Your Answer
Гост автор
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website
Тяло*
Правила на форума

Девойка.инфо предоставя възможност на всеки да изкаже своето мнение или да зададе въпрос, но при задължителното спазване на определени Правила. Спазването на Правилата гарантира качеството на дискусията и на цялата информация на сайта.

Какво е Репутация

Репутацията е приблизителна оценка на доверието на потребителите във вас. Най-добрият начин да повишите репутацията си е да се отнасяте с уважение към околните, да задавате интересни въпроси и да давате компетентни отговори. Ето как се определя репутацията на потребители за определени действия.

Общи условия

С посещаването на Devoyka,info, разглеждането, публикуването или използването по какъвто и да било начин на информационния ресурс на сайта Вие се съгласявате и безусловно приемате настоящите Общи условия.

Политика за поверителност

С настоящата Политика за поверителност се определя начинът, по който Devoyka.info събира, използва, поддържа и унищожава информацията събрана от потребителите (Потребителят) на Devoyka.info - Момичешки работи (Сайта).