Абониране

Нормално ли е ?

0
0

Здравейте, аз съм на 11 години и се чудя дали е нормално гърдите ми да са започнали да растат от февруари, а още да са на частта с мекото зърно? И също, ако има значение ,след като започнаха да растат направиха пауза 1-2 месеца.

  • You must to post comments
1
0

Ако са започнали да растат от февруари, значи досега процесът протича половин година. Гърдите растат бавно, ще нарастват малко по малко, а завършения си размер могат да достигнат и в последните години на пубертета. При всеки нещата се развиват по различен начин и с различно темпо, така че да, нормално е и няма защо да се притесняваш.

  • You must to post comments
1
1

Здравей. Щом са започнали да растат от февруари, значи процесът засега продължава половин година. Да, напълно нормално е, моите гърди растат от 5-6 години и още не са достигнали завършения си размер. Бюстът ти може да е изцяло завършен чак накрая на пубертета, няма за какво да се тревожиш. Имай търпение, това не става за една нощ. 😉

  • You must to post comments
1
0

Напълно нормално когато моите започнаха да ръстът бяха долу горе на твоето положение савсем малко по-големи маи но изобщо не оформени както казах като твоите и това беше лятото а те почнаха да ръстът януари те не порастват от раз. Растът около месец и после спират доста време и после отново и т. н. докато не пораснат колкото трябва.
Дано съм помогнала!
😀

  • You must to post comments
Showing 3 results
Your Answer
Гост автор
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website
Тяло*
Правила на форума

Девойка.инфо предоставя възможност на всеки да изкаже своето мнение или да зададе въпрос, но при задължителното спазване на определени Правила. Спазването на Правилата гарантира качеството на дискусията и на цялата информация на сайта.

Какво е Репутация

Репутацията е приблизителна оценка на доверието на потребителите във вас. Най-добрият начин да повишите репутацията си е да се отнасяте с уважение към околните, да задавате интересни въпроси и да давате компетентни отговори. Ето как се определя репутацията на потребители за определени действия.

Общи условия

С посещаването на Devoyka,info, разглеждането, публикуването или използването по какъвто и да било начин на информационния ресурс на сайта Вие се съгласявате и безусловно приемате настоящите Общи условия.

Политика за поверителност

С настоящата Политика за поверителност се определя начинът, по който Devoyka.info събира, използва, поддържа и унищожава информацията събрана от потребителите (Потребителят) на Devoyka.info - Момичешки работи (Сайта).