Абониране

Напишках се

0
0

Здравейте! Имах час по Български език и ми се ходеше много до тоалетната. Помолих госпожата, но тя ми отказа.Стисках, но не издържах и се напишках. Целият клас ми се смя. Родителите ми на следващия ден се разправяха с госпожата, но тя не разбира от дума. Мен ме е страх и затова родителите ми купиха памперс гащи за възрастни. Сега съм с тях и не ме е страх, но всички ми се подиграват след оня час, когато се напишках. Как да направя така, че да спрат да се подиграват?

  • You must to post comments
0
0

Споко не се дтазни с времето ще забравят просто не показвай че си притеснена по този въпрос

  • You must to post comments
Showing 1 result
Your Answer
Гост автор
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website
Тяло*
Правила на форума

Девойка.инфо предоставя възможност на всеки да изкаже своето мнение или да зададе въпрос, но при задължителното спазване на определени Правила. Спазването на Правилата гарантира качеството на дискусията и на цялата информация на сайта.

Какво е Репутация

Репутацията е приблизителна оценка на доверието на потребителите във вас. Най-добрият начин да повишите репутацията си е да се отнасяте с уважение към околните, да задавате интересни въпроси и да давате компетентни отговори. Ето как се определя репутацията на потребители за определени действия.

Общи условия

С посещаването на Devoyka,info, разглеждането, публикуването или използването по какъвто и да било начин на информационния ресурс на сайта Вие се съгласявате и безусловно приемате настоящите Общи условия.

Политика за поверителност

С настоящата Политика за поверителност се определя начинът, по който Devoyka.info събира, използва, поддържа и унищожава информацията събрана от потребителите (Потребителят) на Devoyka.info - Момичешки работи (Сайта).