Абониране

Начало???

0
0

Здравейте, на 12 съм иии от доста време имах „жълтеникавото течение“ , но преди няколко дни то просто спря.Вчера вечерта забелязах петно на бельото, което беше тъмно червеникаво, даже кафяво.днес беше същото.Предполагам това е знак, че ще ми дойде, но не съм сигурна.четох какво ли не и вече тотално се обърках, имам много променливи настроения.Малко ме е срам да говоря за това с мама затова пиша тук, но все пак трябва рано или късно да разбере.:-(
Надявам се всичко да е наред.

  • You must to post comments
0
0

Здравей Пламена, да изглежда това е първата ти менструация. Възможно е всичко да приключи само с това петно. Набави си превръзки, на първо време може да вземеш и от най-малките но за всеки случай купи и една кутия по-абсорбиращи превръзки. Важно е да поддържаш добра лична хигиена – ежедневното измиване на вагиналната област е силно препоръчително. И да – всичко е наред :-)

  • You must to post comments
0
0

А нормално ли е течението да прекъсва, защото ми се случи и си помислих че ще ми идва след 2-3 дни ср появи по тъмникаво после спря и после пак беше бялоо! Какво значи товаа?

  • Даниела Панова
    Да, възможно е - отговорих ти по-подробно във въпроса със същия текст, ще оставя основния отговор там за да не се дублира.
  • You must to post comments
Showing 2 results
Your Answer
Гост автор
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website
Тяло*
Правила на форума

Девойка.инфо предоставя възможност на всеки да изкаже своето мнение или да зададе въпрос, но при задължителното спазване на определени Правила. Спазването на Правилата гарантира качеството на дискусията и на цялата информация на сайта.

Какво е Репутация

Репутацията е приблизителна оценка на доверието на потребителите във вас. Най-добрият начин да повишите репутацията си е да се отнасяте с уважение към околните, да задавате интересни въпроси и да давате компетентни отговори. Ето как се определя репутацията на потребители за определени действия.

Общи условия

С посещаването на Devoyka,info, разглеждането, публикуването или използването по какъвто и да било начин на информационния ресурс на сайта Вие се съгласявате и безусловно приемате настоящите Общи условия.

Политика за поверителност

С настоящата Политика за поверителност се определя начинът, по който Devoyka.info събира, използва, поддържа и унищожава информацията събрана от потребителите (Потребителят) на Devoyka.info - Момичешки работи (Сайта).