Абониране

на 15 без гърди

0
0

на 15 съм и скоро имам така наречен „бал на класа“ обаче нямам никакви гърди. Всички мои връстнички са по-надарени и по-красиви. Аз съм висока 1.70 и тежа около 50 кг. и съм направо като точилка. Много хора ми се подиграват, че съм недоразвита, а и не мога да нося рокля за бала, защото съм смешна каквото и да облека. помогнете ми моля какво да правя?

  • You must to post comments
0
0

Здравей Гигзи, на 29 март ще излезе статията Модни съвети за слаби момичета

Там подробно ще разгледаме точно съвети към момичета със слаба фигура. Ако не успея да натъпча всичко в една статия ще има и втора част. До тогава – това, че си слаба не е нещо лошо. Със сигурност имаш какво да подчертаеш. Слабата фигура обикновено означава хубави и дълги крака. Това, което трябва да се направи е да създадеш илюзия за обем там където я няма (в бюста и ханша) и да подчертаеш хубавото във фигурата си – краката, изправената стойка. В статията ще се постарая да бъде малко по-конкретно.

  • You must to post comments
Showing 1 result
Your Answer
Гост автор
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website
Тяло*
Правила на форума

Девойка.инфо предоставя възможност на всеки да изкаже своето мнение или да зададе въпрос, но при задължителното спазване на определени Правила. Спазването на Правилата гарантира качеството на дискусията и на цялата информация на сайта.

Какво е Репутация

Репутацията е приблизителна оценка на доверието на потребителите във вас. Най-добрият начин да повишите репутацията си е да се отнасяте с уважение към околните, да задавате интересни въпроси и да давате компетентни отговори. Ето как се определя репутацията на потребители за определени действия.

Общи условия

С посещаването на Devoyka,info, разглеждането, публикуването или използването по какъвто и да било начин на информационния ресурс на сайта Вие се съгласявате и безусловно приемате настоящите Общи условия.

Политика за поверителност

С настоящата Политика за поверителност се определя начинът, по който Devoyka.info събира, използва, поддържа и унищожава информацията събрана от потребителите (Потребителят) на Devoyka.info - Момичешки работи (Сайта).