Абониране

На 14 съм и все още нямам цикъл!?

1
0

Здравейте както виждате от заглавието на 14 а нямам цикъл.Така аз съм чела много теми за момичета,които са на 14 и не им е дошло и съм чела,че това не е повод за притеснение,че всеки се развива различно и прочие.Но аз искам вече да ми идва,защото не се чуствам ‘голяма’.Просто вече ми се иска да имам цикъл!!!Понеже тук прочетох подобна тема и пишеше(поне аз така разбрах),че бялото течение е признак за цикъл.Да Ви кажа аз имах бяло течение по едно време доста често имах,но на последък мисля,че нямам(казвам го като информация).А за гърдите мисля,че започват да ръстът,чуствам ги неконфортно,при леко натискане леко ме болят и като цяло мисля,че ми растът.Такъм въпроса ми като ви казах тази информация можете л да кажете дали ще ми дойде скоро.Звучи странно сеедно сте врачки но… моля да ме разберете :(

  • You must to post comments
1
0

Споко миличка не се притеснявай, не знам защо толкова искаш да ти дойде, на мен ми дойде на 13 въпреки, че съм много слаба, а някъде съм чела че трябва да достигнеш определено тегло за да ти дойде, но мисля, че това са глупости.Та искам да ти кажа, че цикълът е нещо много не приятно , поне за мен и не е нищо готино за което да нямаш търпение. И не се притеснявай до 1-2 години ще ти дойде.

  • You must to post comments
Showing 1 result
Your Answer
Гост автор
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website
Тяло*
Правила на форума

Девойка.инфо предоставя възможност на всеки да изкаже своето мнение или да зададе въпрос, но при задължителното спазване на определени Правила. Спазването на Правилата гарантира качеството на дискусията и на цялата информация на сайта.

Какво е Репутация

Репутацията е приблизителна оценка на доверието на потребителите във вас. Най-добрият начин да повишите репутацията си е да се отнасяте с уважение към околните, да задавате интересни въпроси и да давате компетентни отговори. Ето как се определя репутацията на потребители за определени действия.

Общи условия

С посещаването на Devoyka,info, разглеждането, публикуването или използването по какъвто и да било начин на информационния ресурс на сайта Вие се съгласявате и безусловно приемате настоящите Общи условия.

Политика за поверителност

С настоящата Политика за поверителност се определя начинът, по който Devoyka.info събира, използва, поддържа и унищожава информацията събрана от потребителите (Потребителят) на Devoyka.info - Момичешки работи (Сайта).