Абониране

на 12 години

0
1

как да ми дойде и как да направя гърдите си малко по-големи?

  • You must to post comments
1
0

Здравей Селиме, първият ми въпрос е – за какво ти е да ти идва? Спокойно! Изчакай природата да си свърши работата. Менструацията ще дойде, когато тялото ти е готово за това. Може да се случи на 12, може и чак до 16. При всички случаи не менструацията е нещото, което те прави момиче. А и още нещо… дори да ти дойде (или съответно да не ти дойде) никой не може да разбере, така че наистина няма значение.

Гърдите: да, там въпросът е друг. За гърдите също е твърде рано да се тревожиш. На 12 гърдите са едва в началната си фаза на развитие. Има още време докато се оформят и уголемят. Все пак има какво да направиш за фигурата си докато чакаш тялото ти да „навакса“ според желанието ти.

Тук има специална серия статии за уголемяване на гърдите в пубертета Основното нещо, за което трябва да се погрижиш е да направиш възможното да помогнеш на тялото си да се развива здравословно и правилно – правилното хранене, достатъчното движение, спорта, грижата за личната хигиена. В статиите е наблегнато именно на това – полезното и трайното решение за не само хубав бюст, а и за цялостен облик на красива девойка и жена.

  • You must to post comments
0
0

здравей искам да те питам изобщо за какво ти трябва да идва? при всеки е различно,а и по-добре недей да искаш скоро да ти дойде защото когато дойде трябва да ползваш превръзки и т.н Според мен е гадно да ти дойде сскоро щот все се притесняваш кога ще ти дойде пак.

Например искаш да сложиш сини дънки,но ти е дошло еми просто сложи или нещо черно за да не си личи или пък сложи дебел клин под дънките си ;3

  • You must to post comments
Showing 2 results
Your Answer
Гост автор
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website
Тяло*
Правила на форума

Девойка.инфо предоставя възможност на всеки да изкаже своето мнение или да зададе въпрос, но при задължителното спазване на определени Правила. Спазването на Правилата гарантира качеството на дискусията и на цялата информация на сайта.

Какво е Репутация

Репутацията е приблизителна оценка на доверието на потребителите във вас. Най-добрият начин да повишите репутацията си е да се отнасяте с уважение към околните, да задавате интересни въпроси и да давате компетентни отговори. Ето как се определя репутацията на потребители за определени действия.

Общи условия

С посещаването на Devoyka,info, разглеждането, публикуването или използването по какъвто и да било начин на информационния ресурс на сайта Вие се съгласявате и безусловно приемате настоящите Общи условия.

Политика за поверителност

С настоящата Политика за поверителност се определя начинът, по който Devoyka.info събира, използва, поддържа и унищожава информацията събрана от потребителите (Потребителят) на Devoyka.info - Момичешки работи (Сайта).