Абониране

Може ли сутиенът да повлияе на растежа на гърдите?

0
0

Значи някои момичета в нашия клас много държат да подчертаят какви гърди имат вече и се оказа, че това не е истена. Те си слагат сутиени с подплънка и малки номера. Питахме класната и тя каза, че това може да спре растежа на гардите и да увиснат. Това вярно ли е?

  • You must to post comments
0
0

Здравей Ива, бързият отговор е „не“. Сутиенът не може да повлияе на растежа на гърдите. Реално размерът на гърдите зависи от гените и хормоните, а не от облеклото.

Сутиените не могат да накарат гърдите да растат или да спрат да растат, но изборът на сутиен с подходящия размер може да ти помогне да се чувстваш много по-удобно. Твърде малките сутиени притискат гърдите и могат да причинят дори болка, тъй като в периода на пубертета гърдите са изключително чувствителни. От друга страна ако сутиенът е твърде голям той няма да даде достатъчна стабилност и опора. В резултат е възможно гърдите да се движат или да изскачат от сутиена. Това освен, че може да те постави в неудобна или комична ситуация може да нарани чувствителната кожа на зърната и отново да доведе до безпричинни болки. Трябва да намериш най-удобния размер и подходящата материя сутиен за този период – дантелките, банелите и други отлично изглеждащи на манекена или в каталога модели не са подходящи за периода на пубертета.

  • You must to post comments
Showing 1 result
Your Answer
Гост автор
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website
Тяло*
Правила на форума

Девойка.инфо предоставя възможност на всеки да изкаже своето мнение или да зададе въпрос, но при задължителното спазване на определени Правила. Спазването на Правилата гарантира качеството на дискусията и на цялата информация на сайта.

Какво е Репутация

Репутацията е приблизителна оценка на доверието на потребителите във вас. Най-добрият начин да повишите репутацията си е да се отнасяте с уважение към околните, да задавате интересни въпроси и да давате компетентни отговори. Ето как се определя репутацията на потребители за определени действия.

Общи условия

С посещаването на Devoyka,info, разглеждането, публикуването или използването по какъвто и да било начин на информационния ресурс на сайта Вие се съгласявате и безусловно приемате настоящите Общи условия.

Политика за поверителност

С настоящата Политика за поверителност се определя начинът, по който Devoyka.info събира, използва, поддържа и унищожава информацията събрана от потребителите (Потребителят) на Devoyka.info - Момичешки работи (Сайта).