Абониране

Може ли да се разболея от чужд молив за устни

Answered
0
0

Едно момиче ми ползва острилката за молива за устни. Днес е болна и мога ли да се разболея от грип и аз ако и тя е болна?

  • You must to post comments
Good Answer
3
2

Може, що да не може. Всяко нещо, което е докосвано от другото момиче ако е било заразено е потенциално заразно. Възможно е по нейния молив да са останали микроби, които могат да се прехвърлят от молива на острилката, а после от острилката на твоя молив.

Инфекциите се причиняват от вируси и бактерии а те могат да се предадат при контакт с кожата, така че е напълно възможно ако използвате едно и също червило, един и същи молив за устни или дори обща острилка за молива да се заразите една от друга.

Сещаш се, че това важи и за всички други лични козметични и хигиенни средства (то те затова се викат „лични“ – щото са лични).

  • You must to post comments
0
0

Да, възможно е да се разболееш. Затова гримовете са лични неща и само ти трябва да ги ползваш.

  • You must to post comments
Showing 2 results
Your Answer
Гост автор
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website
Тяло*
Правила на форума

Девойка.инфо предоставя възможност на всеки да изкаже своето мнение или да зададе въпрос, но при задължителното спазване на определени Правила. Спазването на Правилата гарантира качеството на дискусията и на цялата информация на сайта.

Какво е Репутация

Репутацията е приблизителна оценка на доверието на потребителите във вас. Най-добрият начин да повишите репутацията си е да се отнасяте с уважение към околните, да задавате интересни въпроси и да давате компетентни отговори. Ето как се определя репутацията на потребители за определени действия.

Общи условия

С посещаването на Devoyka,info, разглеждането, публикуването или използването по какъвто и да било начин на информационния ресурс на сайта Вие се съгласявате и безусловно приемате настоящите Общи условия.

Политика за поверителност

С настоящата Политика за поверителност се определя начинът, по който Devoyka.info събира, използва, поддържа и унищожава информацията събрана от потребителите (Потребителят) на Devoyka.info - Момичешки работи (Сайта).