Абониране

Може ли да мирише там долу?

0
1

значи може ли да мирише там долу? например като си седя в час и усещам някаква миризма, която я нямаше никога преди. Дали може да е от менструацията и как да се спре?

  • You must to post comments
0
0

Девойче, вземи се изкъпи. Значи по време на цикъл не можеш да разчиташ само на превръзките, налага се да се измиваш когато можеш. Щом усещаш миризма само по време на цикъла значи просто си насилваш късмета и ще си докараш някое възпаление или някой обрив. Поддържай добре личната хигиена и не се шашкай – друг не може да усети толкова деликатна миризма дето я усещаш едва като седнеш.

  • You must to post comments
1
0

Здравей Тони, като всяка част от тялото вулвата може да се замърси по един или друг начин. По време на пубертета вагината започва да отделя течение – прозрачно до бяло на цвят. То се нарича левкорея. Това е начин за самопочистване на вагината и важна предпазна мярка срещу бактериите. Вагиналното течение извежда бактерии и други нежелани елементи извън тялото. По време на овулацията или на сексуална възбуда, вагината произвежда малко по-различен тип течение, което е чисто и прозрачно. То е един вид естествен лубрикант. Маточната шийка също произвежда секрет, който варира като състав и цвят в зависимост от фазата на месечния цикъл.

Въпреки всичко изброено горе естествената миризма на вулвата не е неприятна. По време на менструация е възможно да има и неприятна миризма дължаща се главно на спарването предизвикано от превръзките и комбинацията с отделената менструална кръв. С изключение на този период ако вулвата мирише неприятно, силно и остро или има каквато и да е друга неприятна миризма въпреки поддържането на добра хигиена трябва да се обърнеш към специалист. Само гинеколог може да определи източника на миризмата. По принцип е нехарактерната миризма е симптом за възможна инфекция и трябва да се лекува.

  • You must to post comments
Showing 2 results
Your Answer
Гост автор
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website
Тяло*
Правила на форума

Девойка.инфо предоставя възможност на всеки да изкаже своето мнение или да зададе въпрос, но при задължителното спазване на определени Правила. Спазването на Правилата гарантира качеството на дискусията и на цялата информация на сайта.

Какво е Репутация

Репутацията е приблизителна оценка на доверието на потребителите във вас. Най-добрият начин да повишите репутацията си е да се отнасяте с уважение към околните, да задавате интересни въпроси и да давате компетентни отговори. Ето как се определя репутацията на потребители за определени действия.

Общи условия

С посещаването на Devoyka,info, разглеждането, публикуването или използването по какъвто и да било начин на информационния ресурс на сайта Вие се съгласявате и безусловно приемате настоящите Общи условия.

Политика за поверителност

С настоящата Политика за поверителност се определя начинът, по който Devoyka.info събира, използва, поддържа и унищожава информацията събрана от потребителите (Потребителят) на Devoyka.info - Момичешки работи (Сайта).