Абониране

Дали съм бременна?

Answered
0
0

Здравейте, с приятеля ми правим секс от два-три месеца. На 17 години съм. Никога досега не съм си водила менструално календарче и не знам редовен ли ми е цикъла или не. Миналия месец ми закъсня с един ден и този месец с два. Той не е свършвал в мен. Много сме притеснени и двамата. Не знаем какво да правим. Моля, ако някой е запознат със случая ми нека ми помогне!!!

  • You must to post comments
Best Answer
1
1

Здравей Пепи, на въпроса едно по едно:

  • това, че не е свършвал в теб не значи, че не можеш да забременееш. Дори в предеякулационната течност има сперматозоиди годни да оплодят яйцеклетката ти

  • Закъснението с ден, два не може да бъде сигурен признак, че си бременна. Единственият начин да провериш е да си купите тест за бременност. Струват по няколко лева и се продават навсякъде дори онлайн. Прати го да ти купи един тест.

Какво да правите?

  • Първо правите теста
  • Ако не си бременна, пиете по една студена вода и ВИНАГИ ползвате презерватив
  • Ако си бременна, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО и НЕЗАБАВНО информирате родителите и на двамата! Не отлагайте този разковор каквото и да ви коства, защото има период в който е възможно да се прекрати бременността, ако го изтървете няма лекар, който да се съгласи да направи аборт. При никакви обстоятелства не се опитвай да прекратиш бременността сама! Ако ли пък решите да запазите детето пак родителите ви трябва да знаят!
  • You must to post comments
Showing 1 result
Your Answer
Гост автор
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website
Тяло*
Правила на форума

Девойка.инфо предоставя възможност на всеки да изкаже своето мнение или да зададе въпрос, но при задължителното спазване на определени Правила. Спазването на Правилата гарантира качеството на дискусията и на цялата информация на сайта.

Какво е Репутация

Репутацията е приблизителна оценка на доверието на потребителите във вас. Най-добрият начин да повишите репутацията си е да се отнасяте с уважение към околните, да задавате интересни въпроси и да давате компетентни отговори. Ето как се определя репутацията на потребители за определени действия.

Общи условия

С посещаването на Devoyka,info, разглеждането, публикуването или използването по какъвто и да било начин на информационния ресурс на сайта Вие се съгласявате и безусловно приемате настоящите Общи условия.

Политика за поверителност

С настоящата Политика за поверителност се определя начинът, по който Devoyka.info събира, използва, поддържа и унищожава информацията събрана от потребителите (Потребителят) на Devoyka.info - Момичешки работи (Сайта).