Абониране

menstruaciq

0
0

Zdraveite az sum na 13 I shte stana na14 sled 3 meseca , a vse oshte nqmam menstruacuq , vsi4kite mi priqtelki imat samo az nqmam …zashto ? V edin sait prochetoh che trqbva da imash bqlo techenie ot 6 do 12 meseca I togava idva menstruaciqta taka li e …az imam vsichki priznaci za menstruaciq ,a vse oshte nqmam :( kakvi hrani trqbva da qm za da mi doide po- burzo? …molq pishete mi :(

  • You must to post comments
1
0

Здравей Мелани, на 13-14 е напълно възможно все още да нямаш менструация. Отделно от това аз малко се съмнявам всички наоколо вече да имат менструация. Менструацията може да се забави и до 16 годишна възраст. По принцип има влагалищно течение преди менструацията, обикновено в продължение на няколко месеца. Т.нар. бяло течение не е задължително за да се появи менструация. При повечето момичета действително има течение преди първия цикъл, но това не е някакво правило или симптом.

Храни за ускоряване на менструацията – това пък защо ти е? Довери се на тялото си и изчакай естествения ход на нещата. Всичко е съвсем нормално в момента особено след като казваш, че имаш всички останали белези. Просто няма за какво да се притесняваш. Не бързай с менструацията – ще дойде. Ако искаш да направиш нещо наистина полезно за себе си наблегни на здравословното хранене и физическата активност. В комбинация те ще ти помогнат да посрещнеш по-лесно изпитанията на пубертета а и ще помогнат на тялото ти да се развие и оформи правилно.

  • You must to post comments
0
0

blagodara vi che mi odgovorihte, naistina nqma da burzam :)

  • You must to post comments
Showing 2 results
Your Answer
Гост автор
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website
Тяло*
Правила на форума

Девойка.инфо предоставя възможност на всеки да изкаже своето мнение или да зададе въпрос, но при задължителното спазване на определени Правила. Спазването на Правилата гарантира качеството на дискусията и на цялата информация на сайта.

Какво е Репутация

Репутацията е приблизителна оценка на доверието на потребителите във вас. Най-добрият начин да повишите репутацията си е да се отнасяте с уважение към околните, да задавате интересни въпроси и да давате компетентни отговори. Ето как се определя репутацията на потребители за определени действия.

Общи условия

С посещаването на Devoyka,info, разглеждането, публикуването или използването по какъвто и да било начин на информационния ресурс на сайта Вие се съгласявате и безусловно приемате настоящите Общи условия.

Политика за поверителност

С настоящата Политика за поверителност се определя начинът, по който Devoyka.info събира, използва, поддържа и унищожава информацията събрана от потребителите (Потребителят) на Devoyka.info - Момичешки работи (Сайта).