Абониране

Кога е подходящото време за сутиен?

0
0

zdraveite! iskam da spodela neshto s vas :)
az sam momiche na 13 godini…nosya sutien i misla, che mu e vremeto,zashtoto i mi idva cikala,
No spored vas normalno li e na 13 godini da se nosi sutien? :)
BLAGODARYA ZA OTGOVORITE :)

  • You must to post comments
0
0

Да,тогава е напълно нормално да носиш сутиен. Не се притеснявай

  • You must to post comments
1
1

Здравей Селиме, няма нормално време за носене на сутиен – слагаш го, когато имаш какво да носиш в него. Ако гърдите ти са достатъчно големи за да се нуждаят от подкрепа значи е нормално да носиш сутиен независимо от възрастта си.

Много момичета носят сутиен дори, когато гърдите им са относително малки. Сутиенът освен за опора може да служи и за защита. В периода на пубертета гърдите са изключително чувствителни, така че дори да нямаш голям бюст нищо не пречи да слагаш сутиен в часовете по физическо или дори по цял ден.

Та директно на въпроса ти – Да, нормално е едно 13 годишно момиче да носи сутиен. (важи за всяка възраст при кое да е от горните обяснения)

  • You must to post comments
0
0

Blagodarya vi mnogo za otgovorite :)

  • You must to post comments
Showing 3 results
Your Answer
Гост автор
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website
Тяло*
Правила на форума

Девойка.инфо предоставя възможност на всеки да изкаже своето мнение или да зададе въпрос, но при задължителното спазване на определени Правила. Спазването на Правилата гарантира качеството на дискусията и на цялата информация на сайта.

Какво е Репутация

Репутацията е приблизителна оценка на доверието на потребителите във вас. Най-добрият начин да повишите репутацията си е да се отнасяте с уважение към околните, да задавате интересни въпроси и да давате компетентни отговори. Ето как се определя репутацията на потребители за определени действия.

Общи условия

С посещаването на Devoyka,info, разглеждането, публикуването или използването по какъвто и да било начин на информационния ресурс на сайта Вие се съгласявате и безусловно приемате настоящите Общи условия.

Политика за поверителност

С настоящата Политика за поверителност се определя начинът, по който Devoyka.info събира, използва, поддържа и унищожава информацията събрана от потребителите (Потребителят) на Devoyka.info - Момичешки работи (Сайта).