Абониране

Кога е подходящото време за сутиен

0
0

Здравейте! От миналата година ползвам ламбадки. Януари навърших 12 и вече ламбадките които са по тялото не прекриват много имам една стегната която се надига и затова прикрива. Та нали има един период в който бе е добре да се носи сутиен с подплънки, защото може да се деформираш. Знам че има малки сутиени но вече можели да ползвам без да се притеснявам. Мисля че се развивам нормално за възраста ди и нямам цикъл. Гърдите ми са колкото е нормално за тази възраст та може и съвсем малко по малко но не съм сигурна. Благодаря Ви!

  • You must to post comments
1
1

Една моя приятелка носи сутиен от 10-11 годишна. Аз съм на 11 а тя преди 2 свдмици стана на 12. Споко когато тогава. Аз пък съм плоска като дъска , дори и за бюстие не ставам. Имаш ли някакъв съвет защото всички мои приятелки носят бюстиета и вече им се забелязва че имар бюст чувствам се кофти и това че сутиенът деформира гърди не е вярно освен ако ти е много стегнат и не бива да спиш с него,остави гърдите ти на малко свобода. И имаш ли някакъв съвет за мен?

  • You must to post comments
1
1

Ако бюста ти се личи вземи си 2-3ламбафки(бюдтие бе подплънки) за него не ти трябва много бюст но не спи с него защото е додта стегнато понякога. Ако ъи се личи през птиците по теб за лятото с обикновените взрми си ефна сива с розови таеъа розов надпис и розови презрамки с пластмасови леголироеки(или както се казва) то е по-стегнато и мялко повдига но пък нищо не се личи. Аз я ползвям като танцувам и ако ти спортуваш е добра идея (а да не говорим ако осещаш нещо като клатене там с нея нещо не се усеща). Дано съм ти помогнала! От къде си всъщност защото ако сме наблизо една до друга можем да си говорим или нещо такова.

  • You must to post comments
0
0

Без не бе презрамки а не кот написах и потници не птици (надявам се не носиш птици за лятото:-D 😉 )

  • You must to post comments
1
0

Какъв сутиен на 12 години? По-добре си купи някое бюстие, което да е с меки и малки подплънки.

  • You must to post comments
0
0

Smile под сутиен имах предвид това което каза нещо с тънка подплънка но ламбадките са големи и за това нещо с закопчаване но не като на майка ми де с твърди

  • You must to post comments
Showing 5 results
Your Answer
Гост автор
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website
Тяло*
Правила на форума

Девойка.инфо предоставя възможност на всеки да изкаже своето мнение или да зададе въпрос, но при задължителното спазване на определени Правила. Спазването на Правилата гарантира качеството на дискусията и на цялата информация на сайта.

Какво е Репутация

Репутацията е приблизителна оценка на доверието на потребителите във вас. Най-добрият начин да повишите репутацията си е да се отнасяте с уважение към околните, да задавате интересни въпроси и да давате компетентни отговори. Ето как се определя репутацията на потребители за определени действия.

Общи условия

С посещаването на Devoyka,info, разглеждането, публикуването или използването по какъвто и да било начин на информационния ресурс на сайта Вие се съгласявате и безусловно приемате настоящите Общи условия.

Политика за поверителност

С настоящата Политика за поверителност се определя начинът, по който Devoyka.info събира, използва, поддържа и унищожава информацията събрана от потребителите (Потребителят) на Devoyka.info - Момичешки работи (Сайта).