Абониране

Къде във Бургас мога да си купя тампони с апликаторче ?

0
0

Здравейте момичета.Казвам се Роберта и съм на 16 години.Родена сам тук във България(по точно в Бургас),но от доста време се преместихме да живеем във Италия и идваме лятото на моренце и на гости на баба.Във Италия свикнах да използвам тампони с апликатор на Tampax и сам много доволна от тях.Не само се поставят много по лесно,но и са по хигиенични от другите тампони.Само че тук в България и по точно във Бургас не мога да си намеря никъде.Та въпроса ми е къде във Бургас мога да си закупя тампони с апликатор,защото пообиколих доста аптеки и никъде не намерих.Ако някой знае,моля да пише

  • You must to post comments
Showing 0 results
Your Answer
Гост автор
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website
Тяло*
Правила на форума

Девойка.инфо предоставя възможност на всеки да изкаже своето мнение или да зададе въпрос, но при задължителното спазване на определени Правила. Спазването на Правилата гарантира качеството на дискусията и на цялата информация на сайта.

Какво е Репутация

Репутацията е приблизителна оценка на доверието на потребителите във вас. Най-добрият начин да повишите репутацията си е да се отнасяте с уважение към околните, да задавате интересни въпроси и да давате компетентни отговори. Ето как се определя репутацията на потребители за определени действия.

Общи условия

С посещаването на Devoyka,info, разглеждането, публикуването или използването по какъвто и да било начин на информационния ресурс на сайта Вие се съгласявате и безусловно приемате настоящите Общи условия.

Политика за поверителност

С настоящата Политика за поверителност се определя начинът, по който Devoyka.info събира, използва, поддържа и унищожава информацията събрана от потребителите (Потребителят) на Devoyka.info - Момичешки работи (Сайта).