Абониране

Като започне менструацията има ли дни в които не тече?

0
0

Толкова се притеснявам… на 13 съм и на преди два дни ми дойде… Чувствам се толкова странно, сякаш даже ме е срам, може би ми идва защото съм пълна на такива момичета им идва по-рано, но не бях готова, толкова се уплаших и потрепервам като си помисля още колко години ще понасям това всеки месец… Знам че е нормално и важно да имаш цикъл, но… Като гледам картинките, които сте сложили за менструацията се плаша дали няма да кървя цял месец… няма ли почивка поне малко не искам цялото време да ми е така, не спира ли да кърви поне за 1-2 седмици, вярно че ми е от вчера но ме е страх толкова много се притеснявам не мога да кажа на никого освен на мама и направо незнам… Кажете моля ви няма ли да има дни в които да не тече и да се чувствам така както се чувствах допреди първата менструация няма ли отново да съм щастлива:( Помогнете ми моля, отговорете ми…

  • You must to post comments
1
1

Ехеее, как да не спира бе… естествено, че спира. Обикновено кървенето продължава от три до седем осем дни. Дори да ти е малко по-дълго или късо някой път не значи, че това е някакъв проблем. Цикълът се влияе от куп неща – здравето ти, физическото и психическото натоварване и какво ли още не. На мен ми се е случвало и цял месец да ме прескочи като имах изпити – направо се бях побъркала, виждах се с бебе на следващата сесия.

С две думи – спокойно! В по-голямата част от месеца всичко си е наред. В първите две-три години е възможно да ти е различно всеки път – хем да е нередовно, хем с различна продължителност. И това е нормално. След това обикновено вече си влизаш в ритъм.

  • You must to post comments
0
0

как бе на мен ми спря след няколко дни. най много седмица?!?!

  • You must to post comments
0
0

аз вече три години имам менструация, но никога не ми е редовна. Получава се така, че понякога ми идва през почти два месеца, а друг път си е редовно. Това може ли да се регулира някак си и опасно ли е ако си остане така. Незнам дали има някакво значение но съм много слаба и майка ми постоянно ме кара да ям повече.

  • You must to post comments
0
0

Та ти си на 13 как ще ти е рано бякои момичета мислят че е проблем ако още не им е дошло. Споко сигурно с е свиква аз съм на 12 от ското и по разказите на приятелките ми не е толкова гадно когато се свикне.

  • You must to post comments
0
0

Не ми идва инах предвид :-)

  • You must to post comments
Showing 5 results
Your Answer
Гост автор
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website
Тяло*
Правила на форума

Девойка.инфо предоставя възможност на всеки да изкаже своето мнение или да зададе въпрос, но при задължителното спазване на определени Правила. Спазването на Правилата гарантира качеството на дискусията и на цялата информация на сайта.

Какво е Репутация

Репутацията е приблизителна оценка на доверието на потребителите във вас. Най-добрият начин да повишите репутацията си е да се отнасяте с уважение към околните, да задавате интересни въпроси и да давате компетентни отговори. Ето как се определя репутацията на потребители за определени действия.

Общи условия

С посещаването на Devoyka,info, разглеждането, публикуването или използването по какъвто и да било начин на информационния ресурс на сайта Вие се съгласявате и безусловно приемате настоящите Общи условия.

Политика за поверителност

С настоящата Политика за поверителност се определя начинът, по който Devoyka.info събира, използва, поддържа и унищожава информацията събрана от потребителите (Потребителят) на Devoyka.info - Момичешки работи (Сайта).