Абониране

Каквооооо?

0
0

А нормално ли е течението да прекъсва, защото ми се случи и си помислих че ще ми идва след 2-3 дни ср появи по тъмникаво после спря и после пак беше бялоо! Какво збачи товаа?

  • You must to post comments
2
2

Ири, да възможно е да прекъсва. Видях коментара ти в друг въпрос – вземи си ежедневни превръзки за да се почувстваш по-добре и да не се притесняваш от течението. Със започването на менструацията нещата ще се нормализират и тези притеснения покрай това течение ще отшумят. И между другото – трябва да опиташ да говориш с майка си. Знам, че не ти е лесно, но тя може да ти бъде безценен помощник и съветник. А и трябва да свикне с мисълта, че порасваш. Един от начините да започнеш някакъв разговор е да избереш някоя статия от сайта и да я помолиш за мнение – дали това е вярно и какво мисли тя по въпроса. Използвай един трик в психологията, когато искаш мнение за страничен проблем (в случая статията) даваш възможност на обекта да погледне безпристрастно на въпроса. Трябва да опиташ нещо за да започнете да говорите за това.

  • You must to post comments
0
0

Всъщност ние си гоеорим по тези теми но все нещо става и не мога да ѝ кажа за течението, но тя сигурно и сама е разбрала. Дори и да имаме пералня тя преглежда дрехите и го е забелязвала по бикините ми.

  • You must to post comments
0
0

Вземи си ежедневни превръзки, като забележи разликата може сама да те попита какво става.

  • You must to post comments
Showing 3 results
Your Answer
Гост автор
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website
Тяло*
Правила на форума

Девойка.инфо предоставя възможност на всеки да изкаже своето мнение или да зададе въпрос, но при задължителното спазване на определени Правила. Спазването на Правилата гарантира качеството на дискусията и на цялата информация на сайта.

Какво е Репутация

Репутацията е приблизителна оценка на доверието на потребителите във вас. Най-добрият начин да повишите репутацията си е да се отнасяте с уважение към околните, да задавате интересни въпроси и да давате компетентни отговори. Ето как се определя репутацията на потребители за определени действия.

Общи условия

С посещаването на Devoyka,info, разглеждането, публикуването или използването по какъвто и да било начин на информационния ресурс на сайта Вие се съгласявате и безусловно приемате настоящите Общи условия.

Политика за поверителност

С настоящата Политика за поверителност се определя начинът, по който Devoyka.info събира, използва, поддържа и унищожава информацията събрана от потребителите (Потребителят) на Devoyka.info - Момичешки работи (Сайта).