Абониране

Как се ползва интимен дезодорант?

0
1

Четох в един форум, че има някакви интимни дезодоранти и направих нещо много тъпо – пробвах с обикновен дезодорант и… почти щях да умра. Тези интимните дезодоранти и те ли така болят и изобщо какъв е смисала от тях? Там пишеше и за дамски душ – а това какво е?

  • You must to post comments
1
1

В опит да се елиминира естествената миризма, много жени и момичета използват интимен дезодорант и дори дамски душ. Общите впечатления са позитивни, но моето мнение е малко по-различно. По принцип вагината е самопочистващ се орган и няма нужда от душ за поддържане на вътрешната хигиена (дамски душ се използва само в определени случаи а не като част от ежедневната хигиена). Дамският душ е неподходящ за девствени момичета, тъй като може да предизвика разкъсване на химена, освен това усещането не е особено приятно. Използването на дамски душ освен това нарушава естествената бактериална среда във вагината, което е предпоставка за възпаление. Употребата на интимен дезодорант е напълно излишна при поддържането на добра лична хигиена. Едни мокри кърпички са нещо, което е значително по-практично, заема по-малко място а и не може да бъде повод за странни въпроси ако някоя любопитна съученичка надникне в чантата ти.

  • You must to post comments
Showing 1 result
Your Answer
Гост автор
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website
Тяло*
Правила на форума

Девойка.инфо предоставя възможност на всеки да изкаже своето мнение или да зададе въпрос, но при задължителното спазване на определени Правила. Спазването на Правилата гарантира качеството на дискусията и на цялата информация на сайта.

Какво е Репутация

Репутацията е приблизителна оценка на доверието на потребителите във вас. Най-добрият начин да повишите репутацията си е да се отнасяте с уважение към околните, да задавате интересни въпроси и да давате компетентни отговори. Ето как се определя репутацията на потребители за определени действия.

Общи условия

С посещаването на Devoyka,info, разглеждането, публикуването или използването по какъвто и да било начин на информационния ресурс на сайта Вие се съгласявате и безусловно приемате настоящите Общи условия.

Политика за поверителност

С настоящата Политика за поверителност се определя начинът, по който Devoyka.info събира, използва, поддържа и унищожава информацията събрана от потребителите (Потребителят) на Devoyka.info - Момичешки работи (Сайта).