Абониране

Как да разбера , кога ще ми дойде след , като имам 2 признака ?

0
0

Как да разбера , кога ще ми дойде след , като имам 2 признака ? Признаци – леко бяло течение и окосмяване ! Особено окосмяване по :
– краката
– ръцете
– триъгълника

  • You must to post comments
0
0

Здравей Биляна, няма точно време, в което ще ти дойде дори при наличието на някакви признаци. Обикновено в рамките на 6-12 месеца след появата на бялото течение се появява и първата менструация. Ако при теб не се появи и след една година и продължиш да имаш редовно бяло течение е най-добре да споделиш с личния лекар и да се консултираш с гинеколог. В рамките на тази една година обаче всичко е съвсем нормално.

  • You must to post comments
Showing 1 result
Your Answer
Гост автор
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website
Тяло*
Правила на форума

Девойка.инфо предоставя възможност на всеки да изкаже своето мнение или да зададе въпрос, но при задължителното спазване на определени Правила. Спазването на Правилата гарантира качеството на дискусията и на цялата информация на сайта.

Какво е Репутация

Репутацията е приблизителна оценка на доверието на потребителите във вас. Най-добрият начин да повишите репутацията си е да се отнасяте с уважение към околните, да задавате интересни въпроси и да давате компетентни отговори. Ето как се определя репутацията на потребители за определени действия.

Общи условия

С посещаването на Devoyka,info, разглеждането, публикуването или използването по какъвто и да било начин на информационния ресурс на сайта Вие се съгласявате и безусловно приемате настоящите Общи условия.

Политика за поверителност

С настоящата Политика за поверителност се определя начинът, по който Devoyka.info събира, използва, поддържа и унищожава информацията събрана от потребителите (Потребителят) на Devoyka.info - Момичешки работи (Сайта).