Абониране

Как да разбера кога растежа на гърдите ми е приключил?

0
0
  • You must to post comments
1
0

Здравей Петя, растежът на гърдите обикновено приключва със завършека на пубертета. Гърдите се оформят окончателно във възрастта от 15 до 18 години. Някои фактори могат да повлияят на развитието на гърдите както в пубертета така и през по-късна възраст. Някои от тези фактори са генетични, а други не. Общото тегло има съществено значение върху размера на гърдите, така имат влияние и бременността, кърменето и менопаузата. Как ще се променят гърдите в тези периоди е различно при различните жени. Възможно е размерът на гърдите да се увеличи, възможно е да намалее, при някои да се отпусне кожата и да загуби еластичност. Като цяло оформянето на гърдите приключва в края на пубертета, но гърдите ще продължат да се променят през целия ти живот – ражданията, възрастта, промяната в теглото – всичко това ще оказва влияние върху тях, така както ще оказва влияние върху целия ти организъм.

  • You must to post comments
Showing 1 result
Your Answer
Гост автор
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website
Тяло*
Правила на форума

Девойка.инфо предоставя възможност на всеки да изкаже своето мнение или да зададе въпрос, но при задължителното спазване на определени Правила. Спазването на Правилата гарантира качеството на дискусията и на цялата информация на сайта.

Какво е Репутация

Репутацията е приблизителна оценка на доверието на потребителите във вас. Най-добрият начин да повишите репутацията си е да се отнасяте с уважение към околните, да задавате интересни въпроси и да давате компетентни отговори. Ето как се определя репутацията на потребители за определени действия.

Общи условия

С посещаването на Devoyka,info, разглеждането, публикуването или използването по какъвто и да било начин на информационния ресурс на сайта Вие се съгласявате и безусловно приемате настоящите Общи условия.

Политика за поверителност

С настоящата Политика за поверителност се определя начинът, по който Devoyka.info събира, използва, поддържа и унищожава информацията събрана от потребителите (Потребителят) на Devoyka.info - Момичешки работи (Сайта).