Абониране

Как да направя гърдите ми да пораснат?

0
0

От нашия клас има момичета с големи сещате се а даже са по-малки от мене с няколко месеца. Как да направя така, че гърдите ми да пораснат до лятото?

  • You must to post comments
0
0

Здравей Мануела, какво значи „да пораснат до лятото“? Не пресилвай природата и тялото си – развитието е нещо наистина индивидуално и точно в това се крие очарованието му. Тялото ти има свой график, през който се готви да премине през пубертета. Ти можеш да му помогнеш ако се грижиш за него и го улесниш.

Важното е да наблегнеш на здравословното хранене и спорта. В тази серия от статии за уголемяване на бюста има подробно обяснение на нужните стъпки, но в общи линии всичко се корени в здравословния начин на живот.

  • You must to post comments
Showing 1 result
Your Answer
Гост автор
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website
Тяло*
Правила на форума

Девойка.инфо предоставя възможност на всеки да изкаже своето мнение или да зададе въпрос, но при задължителното спазване на определени Правила. Спазването на Правилата гарантира качеството на дискусията и на цялата информация на сайта.

Какво е Репутация

Репутацията е приблизителна оценка на доверието на потребителите във вас. Най-добрият начин да повишите репутацията си е да се отнасяте с уважение към околните, да задавате интересни въпроси и да давате компетентни отговори. Ето как се определя репутацията на потребители за определени действия.

Общи условия

С посещаването на Devoyka,info, разглеждането, публикуването или използването по какъвто и да било начин на информационния ресурс на сайта Вие се съгласявате и безусловно приемате настоящите Общи условия.

Политика за поверителност

С настоящата Политика за поверителност се определя начинът, по който Devoyka.info събира, използва, поддържа и унищожава информацията събрана от потребителите (Потребителят) на Devoyka.info - Момичешки работи (Сайта).