Абониране

Искaм дa отслaбнa но кaк...?

0
0

Здеaвейте, предвaрително много съжaлявaм aко някои е добaвил подобнa темa.
Aз съм нa 14, високa съм 166 см. и тежa 68кг. и много искaм дa отслaбнa и зaтовa се обърнaх към Вaс.
И понятие си нямaм от спортувaне, ям сaмо крaйно нездрaвословни хрaни и лошото е че немогa дa се огрaничaвaм от тях… Моля Ви помогнете ми!
Еднa моя приятелкa ме посaветвa дa използвaм хaпчетa зa отслaбвaне но немогa дa се решa нa тaя стъпкa зaщото съм чувaлa много отрицaтелни нещa зa пиене нa хaпчетa и то нa моятa възрaст. Пишa ви зa дa ми дaдете съвети кaк дa отслaбнa. Мaмa ми кaзa щом толковa искaм дa отслaбнa дa използвaм желирaни бонбони зa отслaбвaне (имaло и тaкивa зa моятa възрaст) но все още незнaм…. Моля Ви помощ! И отново много се извинявaм aко имa подобнa темa.

  • You must to post comments
1
1

Здравей! Аз съм на почти 13 години висока съм 166 и тежа 57кг. Искам да ти кажа че съм в подобно положение като теб. И аз искам да отслабна, но не мога да се ограничавам от чипсове, снаксове и т.н. Но осъзнах, че за да ги откажа и да започна да ям по-здравословни храни ми трябва воля или мутивация. Представи си как например след месец ще изглеждаш като модел, а относно нездравословните храни – Повярвай ми ако няколко дни издържиш без да ги ядеш ще имаш желание да продължиш. Поне примен е така, не е невъзможно да свалиш излишните килограми. О, освен това гледай повече да се движиш, не точно да спортуваш, а да се движиш. Като например ходи на училище пеша и само при някакъв порой ходи с автобус или кола.
Надявам се да съм помогнала поне малко.

  • You must to post comments
Showing 1 result
Your Answer
Гост автор
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website
Тяло*
Правила на форума

Девойка.инфо предоставя възможност на всеки да изкаже своето мнение или да зададе въпрос, но при задължителното спазване на определени Правила. Спазването на Правилата гарантира качеството на дискусията и на цялата информация на сайта.

Какво е Репутация

Репутацията е приблизителна оценка на доверието на потребителите във вас. Най-добрият начин да повишите репутацията си е да се отнасяте с уважение към околните, да задавате интересни въпроси и да давате компетентни отговори. Ето как се определя репутацията на потребители за определени действия.

Общи условия

С посещаването на Devoyka,info, разглеждането, публикуването или използването по какъвто и да било начин на информационния ресурс на сайта Вие се съгласявате и безусловно приемате настоящите Общи условия.

Политика за поверителност

С настоящата Политика за поверителност се определя начинът, по който Devoyka.info събира, използва, поддържа и унищожава информацията събрана от потребителите (Потребителят) на Devoyka.info - Момичешки работи (Сайта).