Абониране

Имам фетиш към мочета с гинекомастия

0
0

Минах пубертета. През пубертета почнах да си харесвам момчета с гърди приличащи на женските гърди. Заглеждах ги с интерес. Разбрах от интернет, че има заболяване наречено гинекомастия и това е причината за гърдите им. В 11 клас се запознах да излизам с едно момче с гинекомастия. Беше от съседният клас. Той ме покaни на кафе и тръгнаха нещата между нас. Харесваше ми много. Сега съм на 20 години и точно преди седмица се престраших да му дам идея за сутиен. Той се разсърди и каза, че му се подигравам. Тогава аз успях да го обедя, че искам да му помогна и, му разкрих фетиша си. Той тогава се съгласи. Взех му няколко сутиена. Той ги хареса, но каза, че ще ги носи само вкъщи, защото го е срам. Един негов приятел иска приятелят ми да се подложи на операция. Страх ме е да не се реши да се оперира. Какво мога да направя? Двамата рядко се виждат.

  • You must to post comments
Showing 0 results
Your Answer
Гост автор
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website
Тяло*
Правила на форума

Девойка.инфо предоставя възможност на всеки да изкаже своето мнение или да зададе въпрос, но при задължителното спазване на определени Правила. Спазването на Правилата гарантира качеството на дискусията и на цялата информация на сайта.

Какво е Репутация

Репутацията е приблизителна оценка на доверието на потребителите във вас. Най-добрият начин да повишите репутацията си е да се отнасяте с уважение към околните, да задавате интересни въпроси и да давате компетентни отговори. Ето как се определя репутацията на потребители за определени действия.

Общи условия

С посещаването на Devoyka,info, разглеждането, публикуването или използването по какъвто и да било начин на информационния ресурс на сайта Вие се съгласявате и безусловно приемате настоящите Общи условия.

Политика за поверителност

С настоящата Политика за поверителност се определя начинът, по който Devoyka.info събира, използва, поддържа и унищожава информацията събрана от потребителите (Потребителят) на Devoyka.info - Момичешки работи (Сайта).