Абониране

Гърдите ми пречат да играя баскетбол

0
0

Тренирам баскет от осем години. Печелили сме куп награди на регионално и национално ниво, преборих се с проблема с ръста си и вече не ме притеснява, че съм една глава над момчетата и всичко това се срива, защото въпреки спорта имам доста голям бюст. Не знам откъде ми дойде – нито майка ми, нито бабите ми изглеждат така. На тренировка слагам по два сутиена и пак ми е трудно. Не мога да зарежа баскета, не искам да го правя, даже говорих с майка си за операция за намаляване на гърдите, но тя не ще и да чуе.

  • You must to post comments
0
0

Здравей Симона, за операция за намаляване на гърдите и дума не може да става. Първо гърдите ти все още не са приключили развитието си и много силно се съмнявам да се намери ентусиаст хирург, който да прави пластична операция за намаляване на гърдите на момиче в пубертета.

Какви сутиени използваш? Видях, че слагаш два? Ако използваш обикновен сутиен добавянето на още един не ти помага особено. Обикновените сутиени имат основно поддържаща роля и не могат да си осигурят пълна защита необходима при контактен спорт като баскетбола. Категорично ти е необходим специален спортен сутиен. Иди в спортен магазин или порови из интернет. Има специализирани сутиени и дори има сутиени според различните типове спорт.

При контактните спортове можеш да ползваш сутиени с протектори (пластмасова кора в чашката за защита на гърдите). Спортният сутиен ти гарантира много по-стабилна опора и освен това при него няма риск „момичетата“ да изскочат навън в някакъв момент

  • You must to post comments
Showing 1 result
Your Answer
Гост автор
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website
Тяло*
Правила на форума

Девойка.инфо предоставя възможност на всеки да изкаже своето мнение или да зададе въпрос, но при задължителното спазване на определени Правила. Спазването на Правилата гарантира качеството на дискусията и на цялата информация на сайта.

Какво е Репутация

Репутацията е приблизителна оценка на доверието на потребителите във вас. Най-добрият начин да повишите репутацията си е да се отнасяте с уважение към околните, да задавате интересни въпроси и да давате компетентни отговори. Ето как се определя репутацията на потребители за определени действия.

Общи условия

С посещаването на Devoyka,info, разглеждането, публикуването или използването по какъвто и да било начин на информационния ресурс на сайта Вие се съгласявате и безусловно приемате настоящите Общи условия.

Политика за поверителност

С настоящата Политика за поверителност се определя начинът, по който Devoyka.info събира, използва, поддържа и унищожава информацията събрана от потребителите (Потребителят) на Devoyka.info - Момичешки работи (Сайта).