Абониране

Естествен начин за понижаване на хормони?

Answered
0
1

Така с няколко изречения спортувам сравнително тежък спорт в който и едно излишно килограмче ми коства неуспех. Искам да попитам има ли начин да си намаля размера на … гърдите… те са сравнително малки, защото избягвам доста неща, не ям какво да е и вземам доста протеини и тук там позапалвам някое масурче, с помощта на което отслабвам, но искам да ги доведа до минимум.

  • You must to post comments
Great Answer
1
0

Здравей FeelingHigh,

в следващата серия статии ще се опитам да наблегна точно на темата за намаляване на гърдите. Това също може да си е проблем.

Естественият начин за понижаване на естрогена е да избягваш храните с богато съдържание на естроген и да включиш в диетата си повече храни, които блокират нивата на естроген като броколите, обикновената елда, зелето, цитрусовите плодове, царевицата, гроздето, пъпеша и лука. В условията обаче на тежки тренировки и допълнителни протеини силно се съмнявам да има някакъв чувствителен резултат. По-скоро резултат би имало ако в хранителните добавки, които така или иначе приемаш има повишени нива на тестостерон. Ако не се занимаваше със спорт щях да ти препоръчам да не си играеш с хормоните си. В момента може да е наистина важно да имаш успехи в спорта но в дългосрочен план потискането на хормоните в пубертета може да доведе до необратими последици.

Според мен най-правилно би било да се консултираш с диетолог (отделно от треньора ти). Диетологът може да ти назначи изследване на процента мазнини в тялото и да ти изготви диета съобразно твоя спортен режим. Естествено диетата трябва е съобразена и с нуждите на тялото ти предвид тренировките. Сигурна съм, че приемът на протеини е съгласуван ако не с лекар поне с треньора ти, но ако искаш да минеш едно ниво нагоре без да застрашаваш здравето си е най-разумно да се консултираш със специалист диетолог.

Колкото до гърдите при спорта предполагам вече си открила достатъчно удобни модели спортни сутиени за да не ти пречат при тренировките. Ако имаш предпочитам модел, ще ти бъда благодарна ако споделиш линк към снимка или магазин. Благодаря!

  • You must to post comments
Showing 1 result
Your Answer
Гост автор
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website
Тяло*
Правила на форума

Девойка.инфо предоставя възможност на всеки да изкаже своето мнение или да зададе въпрос, но при задължителното спазване на определени Правила. Спазването на Правилата гарантира качеството на дискусията и на цялата информация на сайта.

Какво е Репутация

Репутацията е приблизителна оценка на доверието на потребителите във вас. Най-добрият начин да повишите репутацията си е да се отнасяте с уважение към околните, да задавате интересни въпроси и да давате компетентни отговори. Ето как се определя репутацията на потребители за определени действия.

Общи условия

С посещаването на Devoyka,info, разглеждането, публикуването или използването по какъвто и да било начин на информационния ресурс на сайта Вие се съгласявате и безусловно приемате настоящите Общи условия.

Политика за поверителност

С настоящата Политика за поверителност се определя начинът, по който Devoyka.info събира, използва, поддържа и унищожава информацията събрана от потребителите (Потребителят) на Devoyka.info - Момичешки работи (Сайта).