Абониране

dokato pisha placha molq pomosht ymolqvam vi

0
0

Pomosht ymolqvam vi pomognete mi namerete me v skype tania.ivanova09 :TaniTy Ivanova

  • You must to post comments
0
0

Ne moga veche trqbva da spodela s nqkogo molq vi jiveq v avstriq ne poznavam nikogo i mama e denonoshno ba rabota molq vi namerete me v skype tania.ivanova09 imam nyjda ot pomosht yteha i moje bj savet

  • You must to post comments
0
0

Здравей Таня, изпратих ти искане за пълномощно в скайп.

  • You must to post comments
Showing 2 results
Your Answer
Гост автор
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website
Тяло*
Правила на форума

Девойка.инфо предоставя възможност на всеки да изкаже своето мнение или да зададе въпрос, но при задължителното спазване на определени Правила. Спазването на Правилата гарантира качеството на дискусията и на цялата информация на сайта.

Какво е Репутация

Репутацията е приблизителна оценка на доверието на потребителите във вас. Най-добрият начин да повишите репутацията си е да се отнасяте с уважение към околните, да задавате интересни въпроси и да давате компетентни отговори. Ето как се определя репутацията на потребители за определени действия.

Общи условия

С посещаването на Devoyka,info, разглеждането, публикуването или използването по какъвто и да било начин на информационния ресурс на сайта Вие се съгласявате и безусловно приемате настоящите Общи условия.

Политика за поверителност

С настоящата Политика за поверителност се определя начинът, по който Devoyka.info събира, използва, поддържа и унищожава информацията събрана от потребителите (Потребителят) на Devoyka.info - Момичешки работи (Сайта).