Абониране

Да си оскубя ли веждите?

1
1

Не мога да реша да си оскубя ли веждите мама не одобрява, но на мен ми се подиграват и искам да си ги оскубя . :( Не знам как да постъпя моля помогнете ми веждите ми са ужасни а мама не иска да си ги оскубя!!! Мисля да отида да козметик!

  • You must to post comments
1
2

Здравей Мадлен,

Скубането на веждите е съвсем обикновена козметична процедура, доколкото то служи само за оформянето на естествения контур на веждите и подчертаването на формата на лицето и очите. Майка ти вероятно не подкрепя идеята, защото много момичета изпадат в отвратителната крайност да оскубят всеки косъм от веждите си и после да се рисуват с молив. Козметичното скубане на излишните косъмчета и/или прикриването на дефекти с молив е просто обичайна част от процедурата по разкрасяване. Как да постъпиш? На първо време използвай пинсета. Премахни малко, наистина излишни косми. Препоръчвам ти да го правиш така – не повече от 5 косъма на ден, като задължително си даваш поне два дни в седмицата почивка. Целта е промяната да настъпи постепенно и възможно най-незабележимо за околните. Така първо ще контролираш по-внимателно оформянето на веждите си и същевременно ще си спестиш неприятни изненади и подигравки в училище.

  • You must to post comments
Showing 1 result
Your Answer
Гост автор
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website
Тяло*
Правила на форума

Девойка.инфо предоставя възможност на всеки да изкаже своето мнение или да зададе въпрос, но при задължителното спазване на определени Правила. Спазването на Правилата гарантира качеството на дискусията и на цялата информация на сайта.

Какво е Репутация

Репутацията е приблизителна оценка на доверието на потребителите във вас. Най-добрият начин да повишите репутацията си е да се отнасяте с уважение към околните, да задавате интересни въпроси и да давате компетентни отговори. Ето как се определя репутацията на потребители за определени действия.

Общи условия

С посещаването на Devoyka,info, разглеждането, публикуването или използването по какъвто и да било начин на информационния ресурс на сайта Вие се съгласявате и безусловно приемате настоящите Общи условия.

Политика за поверителност

С настоящата Политика за поверителност се определя начинът, по който Devoyka.info събира, използва, поддържа и унищожава информацията събрана от потребителите (Потребителят) на Devoyka.info - Момичешки работи (Сайта).