Абониране

бръснене

0
0

здравеите!вчера за първи път се бръснах с самобрасначката на баща ми по крака.Има ли нещо опасно щом съм се бръснала с тази на баща ми.

  • You must to post comments
1
0

Здравей Михаела, самобръсначката е средство за лична хигиена така както и четката за зъби например. Доколкото има някакви възможности за пренос на зарази и болести при използването на чужда четка за зъби дотолкова има и такъв риск при ползване на чужда самобръсначка, червило и др.подобни. Хубаво е да си купиш своя самобръсначка (еднократните са стотинки, а противно на името им стават за многократна употреба).

За краката аз бих ти препоръчала кола маска, епилация или депилация. Бръсненето води до много неприятен дългосрочен ефект – втвърдяване на космите и уплътняването на косъма. В резултат трябва да се прилага все по-често и по-често. Освен това бръсненето дава изключително краткотраен резултат – реално около ден-два.

  • You must to post comments
Showing 1 result
Your Answer
Гост автор
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website
Тяло*
Правила на форума

Девойка.инфо предоставя възможност на всеки да изкаже своето мнение или да зададе въпрос, но при задължителното спазване на определени Правила. Спазването на Правилата гарантира качеството на дискусията и на цялата информация на сайта.

Какво е Репутация

Репутацията е приблизителна оценка на доверието на потребителите във вас. Най-добрият начин да повишите репутацията си е да се отнасяте с уважение към околните, да задавате интересни въпроси и да давате компетентни отговори. Ето как се определя репутацията на потребители за определени действия.

Общи условия

С посещаването на Devoyka,info, разглеждането, публикуването или използването по какъвто и да било начин на информационния ресурс на сайта Вие се съгласявате и безусловно приемате настоящите Общи условия.

Политика за поверителност

С настоящата Политика за поверителност се определя начинът, по който Devoyka.info събира, използва, поддържа и унищожава информацията събрана от потребителите (Потребителят) на Devoyka.info - Момичешки работи (Сайта).