Абониране

Бръснене

1
1

Здравейте!Искам да ви попитам как да кажа на майка си, че искам да се обръсна.Просто ме е срам много.И ако може някои съвети за бръснене или по-точно как се прави.
Благодаря ви много!

  • You must to post comments
1
0

Здравей, къде искаш да се обръснеш? И провери ли и други методи освен бръсненето?

  • monsito7
    Подмищниците
  • You must to post comments
1
1

Ето и статия за бръсненето

Между другото ако става въпрос за краката – идеята с бръсненето не е най-добрата, за предпочитане е кола маската, депилатоара или епилатора.

Ако е за подмишниците – бръсненето е ОК, но може да пробваш и депилатоар

Ако е за бикини зоната – бръсненето става, но бъди много внимателна, особено с ново бръснарско ножче (купи си пяна или крем за бръснене с четка и задължително собствена самобръсначка)

  • You must to post comments
Showing 2 results
Your Answer
Гост автор
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website
Тяло*
Правила на форума

Девойка.инфо предоставя възможност на всеки да изкаже своето мнение или да зададе въпрос, но при задължителното спазване на определени Правила. Спазването на Правилата гарантира качеството на дискусията и на цялата информация на сайта.

Какво е Репутация

Репутацията е приблизителна оценка на доверието на потребителите във вас. Най-добрият начин да повишите репутацията си е да се отнасяте с уважение към околните, да задавате интересни въпроси и да давате компетентни отговори. Ето как се определя репутацията на потребители за определени действия.

Общи условия

С посещаването на Devoyka,info, разглеждането, публикуването или използването по какъвто и да било начин на информационния ресурс на сайта Вие се съгласявате и безусловно приемате настоящите Общи условия.

Политика за поверителност

С настоящата Политика за поверителност се определя начинът, по който Devoyka.info събира, използва, поддържа и унищожава информацията събрана от потребителите (Потребителят) на Devoyka.info - Момичешки работи (Сайта).