Абониране

в каква възраст е нормално да започнат да растът гърди на момиче

0
0

Моля, да ми дадете повече детайли в каква възраст е нормално да започнат да растът гърди на момиче. На 9 години, дали е нормално или да направим изследване на хормони.

  • You must to post comments
0
0

Здравейте, предполагам че Вие сте майката на момичето. Гърдите могат да започнат да растат още от осем годишна възраст. Да, може да изглежда рано, но е възможно.

Моля Ви, не стресирайте детето с ходене по лекари и допълнителни тестове. Споделете с личния си лекар без детето да присъства. Ако той/тя прецени ще ви насочи към специалист, въпреки че предполагам ще ви каже същото – може и да е малко рано, но е напълно нормално.

След като се уверите, че наистина няма аномалии моля Ви, обърнете внимание на дъщеря си. Вероятно тя рано или късно ще започне да си задава същите въпроси. Преди години направих този сайт точно, защото много момичета предпочитат да споделят онлайн тревогите си вместо да ги споделят в семейството.

Моля Ви уверете се, че тя приема това ранно развитие добре, че не е обект на подигравки и че самочувствието и доброто й настроение остават ненакърнени. Няма по-важно нещо за едно момиче в тази възраст от любовта, разбирането и подкрепата на майка му.

Предварително Ви благодаря!

  • You must to post comments
0
0

Спокойно има сякакви видове момичета. Моята приятелка започнаха 3години по-рано от колкото нормалното и сега тя е толкова развита че изглежда 7-8клас а ние сме 5.Нормално е. Има записани раздеж на гъдите на 6 годишни момичета. Аз съм на 11 почти 12 ,а нямам гърди,защото по-бавно се развивам от останалите.

  • You must to post comments
Showing 2 results
Your Answer
Гост автор
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website
Тяло*
Правила на форума

Девойка.инфо предоставя възможност на всеки да изкаже своето мнение или да зададе въпрос, но при задължителното спазване на определени Правила. Спазването на Правилата гарантира качеството на дискусията и на цялата информация на сайта.

Какво е Репутация

Репутацията е приблизителна оценка на доверието на потребителите във вас. Най-добрият начин да повишите репутацията си е да се отнасяте с уважение към околните, да задавате интересни въпроси и да давате компетентни отговори. Ето как се определя репутацията на потребители за определени действия.

Общи условия

С посещаването на Devoyka,info, разглеждането, публикуването или използването по какъвто и да било начин на информационния ресурс на сайта Вие се съгласявате и безусловно приемате настоящите Общи условия.

Политика за поверителност

С настоящата Политика за поверителност се определя начинът, по който Devoyka.info събира, използва, поддържа и унищожава информацията събрана от потребителите (Потребителят) на Devoyka.info - Момичешки работи (Сайта).