Абониране

Майка ми се опитва да говори с мен за секс!!!

0
0

Здравейте! майка ми се опитва да говори с мен за секс но на мен ми е неудобно и все отлгам. Знам че ще дойде момента в който тя ще ми разкаже за „птичките и пчеличките“. Та въпроса ми е как да избегна това неудобство?

  • You must to post comments
0
0

Зравей, не избягвай този разговор(макар,че ако си под 10 не хубаво, че майка ти иска да говорите за тези неща). Поговорете си и ще се сближите, защото ти предстоят промени и е по-добре да научиш за всички неудобни теми от нея. След този разговор и ти и майка ти ще сте щастливи и ще й се доверяваш повече.

  1. List item

                                 Успех и ГОВОРИ С НЕЯ 
    
  • You must to post comments
0
0

Не е задължително да се опитваш да избегнеш темата просто я изслушай и казвай „да мамо,добре разбрах“ или ако си 5 или 6 клас или по голяма просто и обясни че са ти обяснили в училище и така.. 😉

  • You must to post comments
1
1

Хубаво е, че майка ти иска да говори с теб за това, недей да бягаш. Много майки не подготвят децата си за тези неща и те може да научат нещата по различен, неправилен начин. Имай доверие на майка си и не се срамувай – тя е твоята най-добра приятелка и единственото, което иска да направи, е да ти помогне. Този разговор не би трябвало да е неудобен и да те притеснява.

  • You must to post comments
1
1

Не разбирам защо искаш да го избегнеш – това е част от порастването ти. Освен това не са много майките, които искат да говорят с децата си за тези неща. Мен ако питаш, поговори с нея, недей да бягаш. По-добре да научиш за това от човек, който го е преживявал и на когото имаш доверие. Довери се на майка ти – тя е твоята най-добра приятелка и няма да те подведе. Ако се чувстваш неудобно – кажи й го, но мисля, че си късметлийка да имаш майка, която иска да си споделяте. Ти трябва да знаеш какво представлява това в действителност, защото един ден и ти ще го преживееш. Майка ти просто иска да те подготви и да бъде до теб – не знам как ти разбираш думата „секс“ и защо се чувстваш неудобно, но трябва да говориш с нея.

  • You must to post comments
Showing 4 results
Your Answer
Гост автор
Post as a guest by filling out the fields below or if you already have an account.
Name*
E-mail*
Website
Тяло*
Правила на форума

Девойка.инфо предоставя възможност на всеки да изкаже своето мнение или да зададе въпрос, но при задължителното спазване на определени Правила. Спазването на Правилата гарантира качеството на дискусията и на цялата информация на сайта.

Какво е Репутация

Репутацията е приблизителна оценка на доверието на потребителите във вас. Най-добрият начин да повишите репутацията си е да се отнасяте с уважение към околните, да задавате интересни въпроси и да давате компетентни отговори. Ето как се определя репутацията на потребители за определени действия.

Общи условия

С посещаването на Devoyka,info, разглеждането, публикуването или използването по какъвто и да било начин на информационния ресурс на сайта Вие се съгласявате и безусловно приемате настоящите Общи условия.

Политика за поверителност

С настоящата Политика за поверителност се определя начинът, по който Devoyka.info събира, използва, поддържа и унищожава информацията събрана от потребителите (Потребителят) на Devoyka.info - Момичешки работи (Сайта).